Un vlogger și-a UCIS iubita gravidă, pentru faimă și 1000 de dolari. S-a întâmplat LIVE. Scene cu IMPACT PUTERNIC
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un vlogger rus și-a ucis iubita însărcinată, în timpul unui live, pentru că cineva l-a plătit să facă asta. 

Vloggerul rus Stas Reeflay, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat după ce și-a ucis iubita însărcinată, în timpul unui live în care a încuiat-o pe balconul locuinței în care stăteau în chirie, deși afară era extrem de frig.

Valentina, în vârstă de 28 de ani, era gravidă în câteva săptămâni și a murit din cauza hipotermiei, de dragul unui vlog și a unor bani. Mai exact, Stas Reeflay a primit 1000 de dolari de la un follower pentru a o supune la abuzuri cumplite pe tânără. Astfel, bărbatul nu a stat pe gânduri și a forțat-o pe iubita sa să iasă pe balcon, în ger, purtând doar lenjeria intimă, citează The Sun.

YouTube a pus mesaje de avertizare. Ce îi spunea fetei, încercând o să reînvie

Deși și-a dat seama că fata este "pe jumătate moartă", Reeflay a continuat să filmeze, iar transmisiunea live ar fi durat încă 2 ore după moartea tinerei.

În imaginile care sunt încă pe YouTube, sub avertisment însă, se observă cum Stas o aduce înapoi în casă pe Valentina și încearcă să o reînvie.

„Valya, ești în viață? Iepurașul meu, ce-i cu tine? Valya, Valya, la naiba, am impresia că ai murit. Iepuraș, hai ... spune-mi ceva. Imi fac griji. La naiba ... nu îi simt bătăile inimii. Băieți ... Fără puls ... Ea este palidă. Nu respiră”, spune el în video.

Înainte să o găsească moartă, vloggerul le spunea internauților că a găsit-o pe Valentina beată și că făcuse pe ea și a scos-o pe balcon ca să se aerisească, dar și ca să o pedepsească. Mai mult, deși a văzut că fata nu reacționează, în loc să sune la salvare, își ruga urmăritorii să o facă.

Camera era încă activă când au sosit paramedicii și au declarat-o moartă. YouTube a afișat mesaje pentru imagini violente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel