Un video UITAT cu Rareș Bogdan a apărut ACUM în pandemie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
A apărut un clip tare cu Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, în contextul pandemiei COVID - 19 și a situației din Suceava.

În campania electorală, Rareș Bogdan lăuda spitalul din Suceava, dar și pe Gheorghe Flutur.

”Le-am spus tuturor: vreți să vedeți spitale ca-n Occident? Mergeți la Suceava! Să vedeți ce a făcut Gheorghe Flutur cu bani europeni!”, spunea, în campania electorală, Rareș Bogdan.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunțat marți că au extins cercetările în cazul îmbolnăvirilor și deceselor de la Suceava, după ce cadre medicale au fost trimise târziu la testare, în favoarea altor persoane, și pentru că bolnavii nu au fost internați la Boli Infecțioase.

Amintim că Gheorghe Flutur și soția sa au fost testați cu prioritate, în condițiile în care mai mulți medici nu au fost testați.

Ludovic Orban avea și explicații pentru acest lucru: ”A fost testat pentru că era contact într-o anchetă epidemiologică și e normal să fie testat, așa cum sunt toate persoanele care au fost într-o anchetă epidemiologică. Domnul Flutur a fost diagnosticat. Faptul că s-a luat decizia să fie diagnosticat ca și contact al unor persoane care au fost diagnosticate pozitiv este o decizie cât se poate de corectă, dovadă că a fost diagnosticat pozitiv.

Domnul Flutur este tratat în spital, ca orice pacient, are parte de același regim pe care îl are orice pacient în spitalul din Suceava. După părerea mea, orice speculație legată de acest subiect este o speculație cinică".

În Suceava, foarte multe cadre medicale au fost testate pozitiv pentru coronavirus, spitalul fiind cel mai mare focar de COVID-19 din țară

Peste 2.245 de cazuri sunt confirmate ca fiind pozitive cu COVID-19, dintre acestea 638 fiind din Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel