Un urs a furat o plasă cu pâine din casa unor localnici din Baia de Fier
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Deși avea de ales din mai multe alimente din bucătărie, ursul s-a mulțumit cu pâinea. A înșfăcat plasa și a ieșit pe ușa de termopan pe care a pus-o la pământ.

Un urs a intrat în curtea unei gospodării din comuna Baia de Fier din județul Gorj și a forțat ușa din termopan de la bucătărie până a scos-o din țâțâni. Nu a plecat cu mâna goală, ci cu o plasă plină cu pâine, scrie Gazeta de Sud.

În regiunea montană a județului Gorj au avut loc relocări ale mai multor exemplare de urs provenind din alte județe unde animalele au făcut deja daune. În prezent, acești urși au coborât de la munte în zonele populate de la poalele munților unde atacă tot mai multe gospodării și dărâmă garduri, în căutare de hrană. Inclusiv cabanele din stațiunea Rânca au fost vizitate de urșii înfometați.

Youtube video image

S-a întâmplat în urmă cu două luni, când un alt urs a fost filmat în timp ce intră într-o casă de vacanţă din staţiunea Rânca. Animalul a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce urcă scările, rupe uşa şi intră în casă. Din fericire, nimeni nu era în cabană în acel moment, dar oamenii care au văzut ursul au sunat imediat la jandarmi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel