Un translator a izbucnit în lacrimi atunci când a tradus discursul lui Zelenski / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Captură YouTube
Sursă foto: Captură YouTube
Un translator din Germania a izbucnit în lacrimi atunci când a tradus discursul lui Volodymyr Zelenski.

O femeie din Germania care a fost responsabilă de traducerea discursului președintelui ucrainean Volodymyr Zelenskyi la TV a fost atât de marcată de cele spuse de președintele ucrainean încât s-a oprit brusc înainte de a izbucni în lacrimi.

Traducând pentru serviciul german de știri Welt, aceasta a putut fi auzită murmurând spre sfârșitul discursului lui Zelenski, după care și-a cerut iertare.

„Rusia este pe calea răului. Rusia trebuie să-și piardă vocea în ONU“, a spus Zelenski, fiind tradus de translatora emoționată, potrivit FoxNews.

„Sunt translator de conferințe, interpretez discuții de pace de 10 ore. Dar astăzi, în direct la TV în Germania, nu am reușit să termin traducerea lui Zelenski, La ultimele lui cuvinte am izbucnit în lacrimi. Vă iubesc pe toți, colegii mei ucraineni“, a scris ea pe Twitter.

CITEȘTE ȘI   -  Ciucă, discuție cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii. Kamala Harris a mulțumit României pentru sprijinul acordat refugiaților ucraineni

Volodymyr Zelenski: Nu eu sunt un simbol, ci Ucraina. E inima Europei

Într-un interviu pentru CNN, Volodymyr Zelenski, președintele Ucrainei, a vorbit despre nevoia de sprijin de care țara sa are nevoie în aceste zile cumplite:

„Este foarte grav... nu sunt într-un film”, a declarat Zelenski, un fost actor de comedie, pentru CNN. „Nu sunt un simbol, cred că Ucraina este un simbol... Ucraina este inima Europei, iar acum cred că Europa vede că Ucraina este ceva special pentru această lume. De aceea, lumea nu poate pierde acest ceva special“, a spus Zelenski.

Acesta l-a îndemnat pe omologul american Joe Biden să transmită un mesaj puternic și „util“ despre invazia Ucrainei de către Rusia.

„Toată lumea trebuie să înceteze lupta și să se întoarcă la acel punct de unde a început acum cinci, șase zile“, a spus Zelenski.

„Cred că există lucruri principale pe care le poți face. Dacă și cealaltă parte le face, înseamnă că și ei sunt pregătiți pentru pace. Dacă (nu sunt) pregătiți, înseamnă că doar pierzi timpul.“, a mai zis Zelenski.

Întrebat dacă simte că Ucraina pierde timpul discutând cu Rusia, el a spus: „Vom vedea“ (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel