Un tată a fost atacat de rechin, sub privirile neputincioase ale fiului său - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un tată a fost atacat de rechin, sub privire neputincioase ale fiului său / Foto: Captură video Tiktok reedermandyy
Un tată a fost atacat de rechin, sub privire neputincioase ale fiului său / Foto: Captură video Tiktok reedermandyy
Un bărbat a fost atacat de rechin, sub privirile neputincioase ale fiului său.

Brett Reeder și-a luat familia într-o excursie de pescuit în largul coastei Floridei marți, 19 iulie, dar a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când a prins un pui de rechin. Videoclipul care îl arată pe Brett încercând să ridice rechinul pentru a-și impresiona fiul a fost distribuit de soția sa, Mandy, și a devenit viral în mediul online. La un moment dat însă, rechinul se rotește și îi mușcă mâna lui Brett, dinții findu-i acoperiți de sânge, scrie Daily Star.

"Oh, la naiba! Mi-a făcut al naibii de pinky, la naiba!" țipă bărbatul în timp ce fiul său se uită șocat la el.

Mandy nu a oferit informații despre starea soțului ei, dar a scris în descrierea videoclipului: "Joaca stupidă câștigă premii stupide. Aici este în toată gloria ei".

Bekah Kashtan, care se afla pe barcă cu familia, a lăsat un comentariu în care a spus: "Ne bucurăm că mama și cu mine am fost acolo pentru oferi asistență medicală rapidă și că Mandy a rămas atât de calmă pentru copii. Brett a fost mai supărat că rechinul i-a luat cârligul decât de faptul că i-a mușcat degetul – dar așa este Brett. Ce nebun, sper că mâna ta se vindeca bine și repede. Serios, ești cea mai tare persoană pe care o cunosc".

@reedermandyy tw:blood …..Play stupid games, win stupid prizes #floridakeys #sharkattack #lemonshark #sandbar #sharkfishing #takemystronghand @breeder1459 ♬ Oh No - Kreepa

Motivul pentru care Roxana a fost ucisă de rechin. Autoritățile din Egipt au publicat un raport oficial în care dezvăluie ce s-a întâmplat

Românca ucisă de rechin într-o stațiune din Egipt era suceveancă. Este vorba despre Roxana Donisan, în vârstă de 40 de ani, funcționară la Direcția de Finanțe. Femeia își cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă (Vezi foto AICI).

Reamintim că două turiste au fost ucise de rechin în stațiunea Sahl Hasheesh din Egipt. Una dintre victime este româncă, cealaltă austriacă. Cele două atacuri s-au produs la 600 de metri distanță unul de celălalt. Femeia din Austria a fost sfâșiată sub privirile îngrozite a sute de oameni, iar unii turiști aflați în aceeași stațiune au povestit cum s-a întâmplat totul (Vezi AICI știrea). Românca a fost dată dispărută de la hotel cu două zile înainte. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în larg și a fost adus în România acum câteva zile, românca fiind înmormântată.

La mai bine de o săptămână de la tragedie, autoritățile din Egipt au publicat un raport în care explică motivele care ar fi stat la baza acestui atac din staţiunea Sahl Hashish. Sezonul de reproducere stă la baza recentelor atacuri ale rechinilor în Marea Roşie, în condiţiile în care rechinii se aflau în căutare de hrană şi înotau în ape puţin adânci, a concluzionat o comisie de anchetă egipteană, informează Agerpres, citând EFE.

Potrivit unui raport de opt pagini difuzat de comisia de specialişti de la protectoratul Mării Roşii şi de la Asociaţia de Conservare şi Protecţie a Mediului din Hurghada, un singur exemplar de rechin tigru s-a aflat în spatele celor două atacuri fatale din 1 iulie, date fiind urmele de muşcătură de pe corpurile victimelor, care făceau snorkeling, a informat cotidianul oficial egiptean Al Ahram.

Comisia a atribuit atacurile prezenţei rechinului în ape puţin adânci, dat fiind că este sezonul de reproducere şi de depunere a ouălor, care începe de la jumătatea lunii aprilie şi se încheie la sfârşitul lunii iulie şi a adăugat că motivul din spatele atacului a fost cel mai probabil hrana. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel