Urmărește emisiunea live
Un tânăr din Iași a căzut de la înălțime la câteva minute după ce s-a vaccinat anti-COVID
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un tânăr din Iași a căzut de la înălțime la câteva minute după ce s-a vaccinat anti-COVID.

Un tânăr a căzut de la o înălțime de trei metri, la câteva minute după ce a fost imunizat împotriva COVID-19, relatează Pro TV. Incidentul a avut loc joi seară, în jurul orei 18, la centrul de vaccinare din incinta Casei de Cultură a Studenților, din centrul orașului Iași. După aproximativ 15 minute de la imunizare, tânărului i s-a făcut rău și a încercat să iasă afară pentru o gură de aer. În acel moment el s-a dezechilibrat și a căzut peste balustradă. Acesta a suferit răni ușoare, însă a fost transportat la spital pentru mai multe investigații.

„ISU Iaşi a intervenit pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă unui bărbat în vârstă de aproximativ 23 de ani, care a căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri.”, a declarat Ionel Roșu, purtător de cuvânt ISU Iași.

Explicațiile medicilor

”Se afla în monitorizare post-vaccinală, este posibil să fi avut o stare lipotimică, fără relaţie cu o reacţie adversă post-vaccinare, de tip alergic. A fost găsit în stare stabilă, conştient, fără elemente de sângerare sau fracturi.”, a spus prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic şef UPU-SMURD Iași.

Centrul de vaccinare a fost închis de către polițiști înainte de program.

O femeie de 38 de ani din Iași, bolnavă de Covid-19, a murit la cumpărături, după ce s-a tratat acasă timp de 10 zile

O femeie de 38 de ani din Iaşi, bolnavă de COVID-19, a murit ieri în timp ce se afla într-un magazin la cumpărături. Femeii i s-a făcut brusc rău şi a intrat în stop cardio-respirator. Aceasta s-a tratat acasă timp de zece zile, considerând că are gripă, însă testele au confirmat că avea COVID, potrivit Digi24. 

Femeia, care era mama unui copil în vârstă de 3 ani, nu era vaccinată. DSP Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică în acest caz.

"S-a găsit că saturația în oxigen era 20%, respirațiile erau agonice, tensiune nemăsurabilă. La ajungerea echipajului de terapie intensivă era în stop. S-a efectuat resuscitare. Inițial, activitatea cardiacă a revenit pentru câteva minute. A ajuns în UPU a Spitalului Sf. Spiridon. Testul antigen rapid era pozitiv pentru COVID. S-a suspicionat o embolie pulmonară, ca complicaţie a Covid-ului. Din păcate nu a răspuns la manevrele de resuscitare.", a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel