Un tânăr de 21 de ani din Sălaj a intrat cu forța în locuința unei fetițe și a agresat-o sexual
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un tânăr de 21 de ani din Sălaj a intrat cu forța în locuința unei fetițe și a agresat-o sexual / Foto: Pixabay
Un tânăr de 21 de ani din Sălaj a intrat cu forța în locuința unei fetițe și a agresat-o sexual / Foto: Pixabay
Un tânăr de 21 de ani a intrat cu forța în locuința unei fetițe și a agresat-o sexual, în Sălaj.

Caz șocant în județul Sălaj. Un tânăr de 21 de ani este acuzat că a intrat cu forța în locuința unei fetițe de 13 ani din vecini, a agresat-o sexual, apoi a fotografiat-o în ipostaze indecente, transmite Pro TV.  Când au aflat ce s-a întâmplat, părinții victimei au cerut ajutorul poliției.

Se pare că cei doi se cunoșteau din vedere. În luna iunie, individul a prins momentul când fata de 13 ani era singură acasă și a dat buzna peste ea. Fata a suferit o traumă psihologică și inițial nu a povestit nimic despre cele întâmplat, dar ulterior a avut tăria să le spună părinților tot, iar mama ei, revoltată, a mers direct la poliție

Pe fir au intrat și procurorii D.I.I.C.O.T care l-au anchetat pe individ. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru pornografie infantilă, tentativă la viol și violare de domiciliu.

Traficanții de minori, favorizați de vârful Poliției. Șeful Poliției de la Mizil, CONDAMNAT

Fostul şef al Poliţiei Mizil Marius Rotaru a fost condamnat la începutul lunii octombrie, de Tribunalul Prahova la trei ani de închisoare cu suspendare pentru favorizarea făptuitorului într-un dosar de trafic de minori în care a fost trimis în judecată de DIICOT Ploieşti în anul 2018, potrivit Agerpres. 

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Marius Rotaru a fost achitat pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, pe motiv că fapta nu există, şi a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pe perioada unui termen de supraveghere de 4 ani pentru favorizarea făptuitorului. În acelaşi dosar au fost condamnate alte două persoane.

Astfel, unul dintre inculpaţi, care mai avea la activ o condamnare, a fost condamnat pentru trafic de minori la o pedeapsă de 7 ani, 8 luni şi 245 de zile închisoare. În cazul acestuia, instanţa a dispus şi confiscarea unor sume de bani provenite din activitatea infracţională. De asemenea, în cazul unui inculpat minor a fost dispusă măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 4 ani, arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel