Un tânăr a fugit din carantină pentru se relaxa la băi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un Tânăr a fugit din carantină pentru se relaxa la băi / Foto: Pixabay
Un Tânăr a fugit din carantină pentru se relaxa la băi / Foto: Pixabay
Un tânăr care trebuia să stea acasă în carantină a fost descoperit la relaxare, la băi.

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Suciu de Sus, judeţul Maramureş, care ar fi trebuit să se afle în carantină, a fost găsit de către poliţişti la relaxare în staţiunea Băile Figa din judeţul învecinat. Bărbatul a fost sancționat cu o amendă de 1.000 de lei, transmite Agerpres.

"La data de 14 august a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au depistat pe raza localităţii Figa, în satul de vacanţă, un tânăr de 25 de ani din Suciu de Sus, judeţul Maramureş. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta ar fi trebuit să se afle în carantină la adresa de domiciliu", se menţionează în comunicat.

Tânărul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Aceeaşi sancţiune a fost aplicată şi unei tinere de 26 de ani din localitatea bistriţeană Silivaşu de Câmpie, care nu a fost găsită la data de 13 august la adresa declarată pentru carantină.", potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În ambele situaţii, a fost înştiinţat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Bistriţa-Năsăud, pentru a dispune şi alte măsuri complementare, conform competenţei.

Un brăilean și-a alungat soția de acasă, apoi a fugit din CARANTINĂ pentru se certa în continuare cu ea

Un bărbat din Brăila, plecat din carantină pentru a se certa cu soţia, a fost depistat de jandarmi, sptămâna trecută, în urma unui apel la 112 prin care era anunţat un scandal la o adresă de la periferia municipiului, relatează Agerpres.

Din verificări a reieşit că bărbatul, în vârstă de 40, ani şi-a alungat soţia de acasă, apoi a plecat după aceasta pentru a continua cearta, deşi se afla în perioada de carantină. Un echipaj de jandarmi l-a depistat pe bărbatul care continua să-şi jignească soţia, dar şi pe proprietara imobilului care o găzduise.

„Brăileanul a fost dat de gol printr-un apel la 112, prin care era anunțat scandalul la o adresă de la periferia cartierului Chercea din municipiul Brăila. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde l-a depistat pe bărbatul scandalagiu ce continua să-și jignească soția, dar și pe proprietara imobilului ce o „găzduise” pe femeia fără apărare. În momentul verificării, jandarmii au constatat că brăileanul figura în izolare la domiciliu la o altă adresă din municipiu.”, au anunțat jandarmii brăileni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel