Un spărgător de bănci din Roma a rămas blocat într-un tunel subteran (video). În ce stare se află
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Twitter (@vigilidelfuoco)
Sursă foto: Twitter (@vigilidelfuoco)
Un italian s-a ascuns într-un tunel subteran din Roma, pompierii fiind nevoiți să lucreze preț de opt ore pentru a-l scoate de sub pământ. 

Un italian a fost salvat dintr-un tunel prăbușit din apropierea Vaticanului, iar poliția bănuiește că ar fi putut să-și facă drum spre o bancă din apropiere cu intenția de a o jefui. Acum se recuperează la spital, după ce pompierii au petrecut opt ​​ore să-l scoată de sub drum.

Dar s-ar putea ca acum să fie nevoie să scape de alte probleme, deoarece poliția l-a arestat pe el și pe un al doilea bărbat pentru pagube aduse proprietății publice, scrie BBC. Ofițerii cred că cei doi ar fi făcut parte dintr-o bandă care încerca să pătrundă într-o bancă.

Banda de hoți ar fi așteptat weekendul prelungit

Alți doi bărbați au fost arestați, după ce au încercat să fugă de la fața locului, relatează Rai News. Trei dintre cei patru bărbați au reușit să scape înainte ca tunelul să se prăbușească, lăsând pe ultimul bărbat blocat la șase metri în subteran.

„Încă anchetăm, nu excludem că sunt hoți, este una dintre teorii”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru agenția de presă AFP.

Tunelul, care începea într-un magazin gol, proaspăt închiriat, se afla într-o zonă populată și intens circulată. Presa locală consideră că motivul este clar, menționând că tunelul a fost găsit lângă o bancă cu puțin timp înainte de weekendul prelungit din 15 august, când o mare parte din oraș se golește. Michele, un rezident care locuiește în aceeași clădire, a spus că locuitorii habar nu aveau ce se întâmplă, adăugând: „Cu toții credeam că oamenii de acolo renovează locul”.

Doi turiști americani au fost amendați pentru că au stricat Treptele Spaniole din Roma

Doi turiști americani au fost amendați și excluși pentru scurt timp din centrul istoric al Romei după ce au deteriorat Treptele Spaniole din oraș cu scutere electrice. Incidentul, care a fost surprins de camerele de supraveghere, a avut loc la mai puțin de o lună după ce un bărbat saudit a fost arestat pentru că ar fi condus o mașină sport Maserati închiriată prin același loc, punct de reper din secolul al XVIII-lea, provocând pagube.

Poliția a spus că turiștii, în vârstă de 28 și 29 de ani, au fost opriți de o patrulă în jurul orei 2:45, ora locală, pe 3 iunie, după ce un scuter a fost aruncat pe treptele cunoscute și sub numele de Trinità de Monti, scrie CNN. 

”Câțiva turiști americani au aruncat un scuter de trei ori pe treptele din Trinità dei Monti, avariand a treia până la ultima treaptă de travertin a celei de-a doua rampe de pe lateral spre urcușul San Sebastianello”, se arată într-o declarație a Superintendenței Capitoline a orașului, transmisă de Biroul de patrimoniu cultural.

Incidentul a dislocat o bucată de marmură de 10 centimetri, iar costul restaurării se ridică la 25.000 de euro. Cei doi turiști au fost amendați cu 400 de euro fiecare, „în conformitate cu prevederile Regulamentului Poliției Urbane”, a spus poliția.

Femeia a fost pusă sub acuzare pentru pagube aduse unei proprietăți monument, deoarece la un moment dat a aruncat în mod deliberat scuterul pe care îl conducea pe scări, a spus poliția. Celor doi li sa interzis să viziteze zona din jurul treptelor timp de două zile, a declarat poliția. Citește articolul integral AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel