Data publicării:

Șofer de 19 ani, ucis după ce mașina i-a fost lovită de tren. Circulația feroviară a fost oprită pe ruta București Nord - Suceava

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Accident feroviar în Prahova. Foto: ISU Prahova
Accident feroviar în Prahova. Foto: ISU Prahova

Un grav accident feroviar s-a petrecut la trecerea la nivel cu calea ferată pe intervalul Liteni-Verești. Chiar dacă trecerea este semnalizată, atât cu sistem acustic, cât și cu semnale luminoase, șoferul de 19 ani nu s-ar fi oprit la timp.

Trenul care circula pe ruta București Nord-Suceava avea aproximativ 120 de călători. Niciunul dintre aceștia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu două autospeciale de descarcerare. De asemenea s-au deplasat și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, dintre care unul cu medic.

Din păcate, pentru tânărul șofer de 19 ani nu s-a mai putut face nimic. Acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața.

”Victima a fost extrasă. Din nefericire, are leziuni incompatibile cu viaţa, iar medicul aflat la faţa locului a declarat decesul. Victima este un tânăr în vârstă de 19 ani”, a transmis CFR SA.

Trenul implicat în accident, IR 1753, a rămas staționat pe firul I acolo unde s-a produs accidentul. Un alt tren, IR 1952, a fost oprit temporar. După eliberarea gabaritului pe firul II, în stația de la Verești de la km 419+989, circulația trenurilor a fost reluată după aproximativ 90 de minute, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel