Un senator cere "punerea piciorului în prag" în cazul maidanezilor
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
hingheri
hingheri

Un senator cere atitudine fermă, punerea piciorului în prag și curajul să fie luată măsura eutanasiei câinilor maidanezi. Este vorba despre senatorul Cătălin Boboc, preşedintele PNL Brăila, care i-a cerut public primarului municipiului, Aurel Simionescu (PSD), să fie mai hotărât în ceea ce priveşte aplicarea legii în cazul câinilor fără stăpân

"Vă spun ferm, în calitatea mea de coleg de alianţă care l-a susţinut pe domnul Simionescu să devină primar, că a fost ales acolo ca să ia decizii. El este primul responsabil în chestiunea câinilor vagabonzi şi trebuie să ia decizii. Aş vrea de la domnul Simionescu să pună piciorul în prag şi să arate că e primarul Brăilei. L-am susţinut în campanie tocmai ca să aibă o majoritate şi curajul să ia astfel de măsuri. Vreau să vină în maxim două săptămâni şi să îşi asume un plan clar", a declarat Cătălin Boboc, potrivit Agerpres.

"Să aplice legea şi punct"

El a explicat: "Batem pasul pe loc aşa. Indecizia nu e bună, pentru că, iată, se ajunge la acte de barbarie în spaţiul public împotriva câinilor, din partea unor oameni care sunt sătui. Străzile Brăilei nu trebuie să fie un teatru de război şi sălbăticie.Un primar nu trebuie să se încurce în chichiţe legislative, în comisii şi invitaţii la dialog. El trebuie să aplice legea şi punct".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel