Data publicării:

Un român a fost prins cu sarmale congelate în bagaj, în aeroportul din Toronto - Canada. Bărbatul voia să le ducă la fiica lui - Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
O tânără din Canada, având tatăl de origine română și mama de origine italiană, a relatat pe social media cum tatăl ei a încercat să transporte sarmale congelate în avion.

'Oamenii cu părinți emigranți, care este cel mai nebunesc, cel mai neobișnuit lucru pe care l-au făcut vreodată și care are sens doar pentru că sunt emigranți? Eu voi povesti prima. Tatăl meu este român, dureros de român, aș putea spune. Și acesta este primul an în care familia mea chiar vine să mă viziteze în Toronto', a spus tânăra pe TikTok.

'Avem o tradiție de Crăciun, iar în loc să mâncăm curcan în ziua de Crăciun, mama face lasagna pentru că este italiancă, iar tatăl meu face sarmale, care sunt un fel de mâncare foarte românească, specific est-europeană. Tatăl meu este foarte pretențios cu sarmalele. Bine? Trebuie să fie făcute cu un anumit tip de varză. Altfel nu au același gust.

Așa că, știind acest lucru, a hotărât că cea mai bună soluție era să facă sarmalele în varză la el acasă, în Calgary, Italia, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, congelate în geanta de voiaj și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale', a mai spus tânăra internauților.

'Trăiască sarmalele!', 'Sarmale internaționale', 'Eu am dus în Germania legume în saramură pentru ciorbe și supe, pentru o prietenă. M-au întrebat în aeroport dacă am droguri... Am răspuns că doar legume', au fost câteva dintre reacțiile românilor.

Clipul postat de tânăra din Canada pe rețeaua TikTok a devenit viral, ajungând la aproape 150.000 de vizualizări la doar o zi de la publicare.

VIDEO

@charlottedobreofficial I feel bad for the people on their flight ???? #romaniancontraband #immigrantparents #christmastiktok ♬ original sound - Charlotte Dobre

Clipul a strâns peste 12.000 de aprecieri și sute de comentarii, în special din partea românilor care au apreciat gestul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel