Un român a fost găsit carbonizat pe un câmp din Italia
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de djedj de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de djedj de la Pixabay
Un român din Italia, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit carbonizat pe un câmp dintr-un cătun al comunei Nichelino, provincia Torino.

La Stampa informează că un român de 40 de ani a fost găsit mort, sâmbătă după-amiaza, pe un câmp din Stupinigi, un cătun al comunei Nichelino, provincia Torino. Trupul neînsuflețit al românului era carbonizat.

Un trecător a făcut descoperirea macabră, în apropierea punctului de lucru al unei societăți apicole, și a alertat imediat Poliția. Carabinierii au descoperit că lângă cadavrul românului se aflau un telefon mobil și o bicicletă.

Ulterior s-a stabilit că bărbatul prezenta arsuri pe 80% din suprafața corpului. Totuși, în zonă nu a fost găsit vreun recipient cu lichid inflamabil.

Deși bărbatul nu avea la el documente, carabinierii au reușit să-l identifice. Românul de 40 de ani locuia în Beinasco, în apropiere de locul în care a fost găsit carbonizat.

În cauză, autoritățile din Italia au deschis o anchetă.

Un român fără adăpost a murit într-un accident produs în Italia

Recent, un român de 59 de ani, fără adăpost, a fost ucis într-un accident rutier produs în Italia. Bărbatul a murit după ce a fost lovit violent de o maşină şi aruncat câţiva metri în aer, pe 3 mai, în Centocelle, Roma. 

Șoferul autoturismului care l-a lovit pe român, un tânăr de 26 de ani, a fugit de la locul accidentului, dar a revenit la scurt timp. El nu avea documentele mașinii și a fost testat pentru alcool și droguri.

Accidentul s-ar fi produs într-o zonă fără treceri de pietoni, scrie romatoday.it.

Un alt conațional a devenit erou în Peninsulă 

În luna aprilie a.c., Sorin Ursuț, în vârstă de 48 de ani, a fost desemnat cetățean de onoare al localității Cornate din Lombardia, după ce a salvat doi copii de la înec, scrie Il Giorno. 

Românul se află în Italia de 19 ani și lucrează ca operator ecologic. În luna iunie a anului trecut, a salvat o fetiță de 9 ani căzută în râul Adda în timp ce era într-o excursie cu tatăl ei. Acesta din urmă și-a pierdut viața în încercarea de a-și recupera copila din râu. Trupul său a fost găsit a doua zi, la doi kilometri mai în aval, în Trezzo.

Avem o poveste de integrare perfectă. Sorin Ursuț este un exemplu pentru toată lumea", a spus Fabio Quadri, consilier pentru securitate.

De altfel, în 2010, Sorin Ursuț a salvat un alt copil, în vârstă de 10 ani, din apele înghețate ale aceluiași rău. Atunci însă, finalul a fost unul fericit: a scăpat și tatăl copilului. 

„Speram să fie la fel și acum, l-am văzut, era la trei metri de mal și nu a mai reușit să iasă. O imagine pe care o port în mine.”, a spus Sorin Ursuț.

Totuși, el nu se consideră un erou și crede că „oricine în locul meu ar fi făcut la fel”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel