Un reşiţean, acuzat că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu 14 minore, arestat preventiv
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
catuse
catuse

Un bărbat de 41 de ani acuzat că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu 14 minore, pe care le atrăgea în locuinţa sa după ce făcea cunoştinţă cu ele pe internet, a fost arestat preventiv, vineri, la Reşiţa.

Victimele au între 14 şi 17 ani şi provin din familii dezorganizate sau cu părinţi plecaţi în străinătate. Pedofilul se dădea drept un tânăr singur, amator de prietenii, şi, după ce le câştiga încrederea pe messenger, le invita pe fete la el acasă, relatează Realitatea Tv.

Procurorii spun că bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu fetele şi a filmat scenele. Pe unele dintre fete le-a obligat să se culce cu diverşi prieteni de-ai lui, în timp ce el primea bani pentru aceste servicii. Una dintre fete le-a spus părinţilor ce i s-a întâmplat, iar aceştia au alertat poliţia.

Bărbatul a fost reţinut în urma unor percheziţii carea au avut loc joi. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, raport sexual cu minori şi pornografie infantilă.

Bărbatul a mai fost condamnat nouă ani pentru viol, dar a făcut doar o treime din pedeapsă, după care a fost eliberat pentru bună comportare, mai relatează postul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel