Un profesor și-a dus elevii la clubul de striptease și a băut cot la cot cu ei
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un profesor britanic, aflat în excursie cu elevii în Costa Rica, i-a îndemnat pe cei pe care îi avea în grijă să bea și de asemenea pe unii i-a luat la clubul de striptease. 

Un profesor de IT care era cu elevii în excursie în Costa Rica s-a îmbătat, și-a amenințat elevii, iar pe unii dintre ei i-a luat la un club de striptease, transmite BBC. Richard Glenn are acum interdicție pentru 3 ani în sistemul de învățământ și a fost trimis acasă mai devreme din excursia care a avut loc în 2019 și în care a participat, făcând parte din staff-ul Longridge Towers School.

Glenn, în vârstă de 55 de ani, și-a recunoscut vina înainte de a fi trimis acasă. Conduita bărbatului este considerată inacceptabilă, mai ales că pentru un semestru, părinții copiilor plătesc 4.850 de lire. 

Nu își aduce aminte prea multe

Profesorul se afla în Costa Rica, fiind supraveghetor într-o excursie în care participau adolescenți cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani. Acesta a fost trimis acasă în a șasea zi a vacanței. Lista faptelor sale este una lungă. Acesta este acuzat de consum de alcool împreună cu elevii, permiterea consumului de alcool de către elevii minori, amenințări la adresa minoriilor, vizite la clubul de striptease împreună cu elevii, o atitudine agresivă față de liderul grupului, nuditate față de alte persoane de sex feminin din hotel. 

Comisia de disciplină a stabilit faptul că atitudinea și comportamentul bărbatului au pus în pericol elevii. De asemenea s-a stabilit că profesorul nu a expus un comportament voit sexual și nici nu a dorit să își rănească elevii. 

Richard Glenn susține că nu își aduce aminte prea multe dintre faptele sale din cauza stării sale de ebrietate avansate pe toată perioada periplului din Costa Rica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel