Urmărește emisiunea live
Un preot a murit în fața credincioșilor după ce a încercat să meargă pe apă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pastorul Franck Kabele, în vârstă de 35 de ani și-a anunțat oamenii din parohie că e în stare să realizeze miracolele lui Iisus.
S-a hotărât să demonstreze acest fapt pe plaja Gabon din orașul Libreville. Acesta a explicat că a avut o revelație în care a fost anunțat că dacă va crede îndeajuns în Dumnezeu, va putea face orice își propune, potrivit Realitatea.net.
 
Potrivit unui martor ocular, Kabele și-a dus parohia pe plajă. Le-a spus oamenilor că va traversa estuarul Kombo pășind pe apă, un drum care, în mod normal, traversat cu barca, durează 20 de minute. Din păcate, după primul pas, pastorul Kabele s-a scufundat și n-a mai ieșit niciodată la suprafață.
 

Citește și: Băsescu se destăinuie. Ce relație are cu Dumnezeu

 
 
Acest incident nu este o premieră în Africa. La grădina zoologică din Ibadon (în sud-vestul Nigeriei) un profet autoproclamat a pretins că va reuși să facă ceea ce a făcut Daniel din Biblie și va intra într-o groapă plină cu lei. Deși a fost avertizat de îngrijitorii grădinei zoologice că acest lucru este periculos, profetul i-a considerat inamici ai progresului și i-a ignorat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel