Un portofelul pierdut în urmă cu 70 de ani a ajuns, din nou, la proprietară
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Jody Davis de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Jody Davis de la Pixabay
O femeie de 85 de ani și-a pierdut portofelul pierdut în anii ’50, după o renovare a școlii în care a învățat. 

Renovarea unei școli din statul american Virginia a dus la găsirea unui portofel pierdut în urmă cu 70 de ani. Reprezentanții școlii au reușit să găsească proprietara, pe baza unor notițe cu nume și adrese, scrie CNN.

Când l-a pierdut, era elevă și juca baschet în sala de sport. Acum are 85 de ani și a fost extrem de încântată de recuperarea bunului.

„Era acolo o bordură pe care mi-am aşezat portofelul, iar când m-am întors să-l iau, nu mai era. Dar era o gaură în spatele acelei borduri, unde se pare că ar fi căzut portofelul. A fost absolut şocant când am aflat de el. Este surprinzător şi interesant, în acelaşi timp”, a povestit Ester French, proprietara portofelului. 

În interiorul portofelului se aflau două fotografii decolorate, timbre de Crăciun din 1951, un calendar din acel an și 85 de cenți în monede de argint, a declarat un oficial al școlii.

De asemenea, femeia mai păstrase acolo o mică agendă albastră și un articol decupat din ziar în care se vorbea despre marinarii care slujeau în Războiul din Coreea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel