Un pompier a salvat un bărbat de la moarte. "Voiam doar să ştiu că trăieşte"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un pompier din Vrancea a reuşit să salveze astăzi un bărbat de la moarte. 

"Doar ce ieșisem din magazin și am văzut câțiva oameni agitați. Din instinct, m-am dus să văd ce se întâmplă. Când am văzut cum era cu capul pe spate și învinețit la față, mi-am dat seama că i s-a întâmplat ceva rău. L-am dat jos de pe scaun, nu respira și nu avea puls! Am început masajul cardiac.

A venit fratele lui și a vrut să mă dea la o parte. Îl înțeleg perfect, era speriat. Eu nu-mi doream decât să-l văd că trăiește! Noroc că i-a zis cineva: "Lasă-l, că știe ce face! E pompier!".

Nu știu când a trecut timpul. Deodată a tușit și mi-au dat lacrimile când a început să se înroșească la față. Respira! Nici acum nu știu când au ajuns colegii cu SMURD-ul lângă mine. După ce l-am urcat pe targă, m-a strâns de mână și cred că a vrut să-mi mulțumească, dar nu l-am auzit. Atunci mi-am dat seama că cei din jur mă aplaudau.".

Florin Tăbăcaru este un pompier vrâncean care a reușit azi să repornească inima unui om.Îți mulțumim Florin, pentru pasiunea cu care îți faci meseria! Mai ales în afara ei!", se arată pe pagina de Facebook a IGSU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel