Un poliţist lovit de un infractor cu o sticlă în cap, în comă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Un poliţist al IPJ Dâmboviţa a fost dus în comă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte. Agentul Codruţ Oprea era în timpul liber în momentul  incidentului şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în comă de gradul IV. Agresorul, George Uţă Daniel, în vârstă de 21 de ani, zis şi "Danezu",  este căutat de către poliţişti după ce a fugit de la locul faptei. Tânărul, un presupus interlop din Târgovişte, a mai fost implicat într un incident cu violenţă, în primăvara acestui an, când a fost acuzat că a lovit-o pe fata unui şef de post .

Din primele cercetări a reieşit că poliţistul lovit a fost unul dintre cei care au anchetat cazul de atunci, iar agresiunea tânărului ar putea fi o răzbunare.

Fata şefului de post din comuna dâmboviţeană Pietroşiţa, a ajuns şi ea la spital după ce a fost sechestrată şi bătută de Danezu. Agresiunea a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale unui magazin de la parterul blocului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel