Un polițist din Târgu Jiu a murit de COVID-19 la 46 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un polițist din Târgu Jiu a murit de COVID-19 la 46 de ani / Foto: Facebook Poliția Locală Târgu Jiu
Un polițist din Târgu Jiu a murit de COVID-19 la 46 de ani / Foto: Facebook Poliția Locală Târgu Jiu
Un polițist  local din Târgu Jiu a murit de COVID-19 la doar 46 de ani.

Un polițist local din Târgu Jiu, bolnav de COVID-19, a murit la numai 46 de ani. Tristul anunț a fost făcut chiar de către colegii săi de la Poliția Locală Târgu Jiu.

"Deplângem stingerea fulgerătoare din viață a colegului nostru, Daniel Mitroi, care la 46 de ani a pierdut lupta cu noul coronavirus. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe.Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și ne exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să te odihnească în pace, Daniel!”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Polițist mort de Covid-19. Mesajul prietenei sale: ”Râdeai că m-am vaccinat, îmi spuneai că o să mor de la vaccin, dar uite că eu am scăpat”

Și Vlad, un polițist local din Buzău, a murit din cauza infectării cu noul coronavirus. Avea doar 50 de ani. Bărbatul s-a infectat și s-a tratat acasă, însă fără efect. În momentul în care starea de sănătate s-a înrăutățit, a venit la spital. A stat în mașină două zile până când s-a găsit un loc disponibil. Din păcate, la începutul lunii noiembrie a murit. Printre mesajele de condoleanțe, s-a remarcat unul în care o prietenă de-ale sale a spus că polițistul era anti-vaccinist.

”Dumnezeu să te ierte! Nu te vom uita, îmi pare rău că nu am putut face mai mult să te conving să mergi din timp la spital. Erai foarte speriat și nu știai ce să faci, râdeai de mine că m-am vaccinat, îmi spuneai că o să mor de la vaccin, dar uite ca eu am scăpat și tu ne-ai lăsat cu durere în suflet! Nu pot să cred că nu mai ești! Atât îl rugai pe Dumnezeu să aibă grijă de toți, acum Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău și să aibă grijă de soția ta și fetița ta! Dumnezeu să îți odihnească sufletul bun!”, a fost mesajul postat de o prietenă de-ale polițistului. Citește AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel