Data actualizării:
Data publicării:

Un politician AUR a murit într-un accident rutier, alături de iubita sa

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/,
Sursa foto: https://www.freepik.com/,

Un politician AUR și-a pierdut viața în această dimineață pe raza localității Șcheia din comuna ieșeană Alexandru Ioan Cuza. Alături de el, pe motocicletă, se afla și iubita acestuia.

Candidatul AUR la primăria Alexandru Ioan Cuza din județul Iași, Paul Lucian Ionașcu în vârstă de 45 de ani, și-a pierdut viața în această dimineață în urma unui grav accident de motocicletă. Din ultimele informații, accidentul s-a produs din cauza unui pieton, în vârstă de 58 de ani, care a traversat în mod neregulamentar, conform RomaniaTV.

Martorii au declarat că acesta conducea cu viteză excesivă în momentul în care pietonul s-a angajat în trecerea printr-un loc nepermis. Alături de Paul Lucian Ionașcu se afla și iubita acestuia Mihaela Bocan în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului cu pietonul, motocicleta ar fi fost proiectată într-un cap de pod. Medicii au fost nevoiți să constate decesul celor 3 persoane.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească cu exactitate modul în care s-au produs faptele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel