Data publicării:

Un pilot a ajutat la nașterea unui copil în timpul zborului, după ce mama a intrat în travaliu

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
Jakarin Sararnrakskul pilota un avion când mama copilului a intrat în travaliu.    

Jakarin Sararnrakskul pilota un avion VietJet de la Taipei, Taiwan, la Bangkok, Thailanda, când a fost anunțat de echipajul de cabină despre o urgență la bord.

El s-a grăbit să o ajute pe femeie, care era în travaliu într-una dintre toaletele avionului.

"Am fost pilot timp de 18 ani. Tocmai am ajutat un nou-născut în avion", a spus el într-o postare pe Instagram, împărtășind o imagine cu el ținând copilul în brațe.

Tatăl unui copil a mai spus că echipajul l-a poreclit pe copil "Sky Baby" ("Copil al cerului").

Potrivit unui studiu din 2020 74 de copii s-au născut în zboruri comerciale între 1929 și 2018

Potrivit unui studiu din 2020, publicat de Societatea Internațională de Medicină de Călătorie, 74 de copii s-au născut în zboruri comerciale între 1929 și 2018, dintre care toți, cu excepția a trei, au supraviețuit.

NHS spune că majoritatea femeilor pot călători în siguranță în timpul sarcinii, dar precizează că ar trebui să verifice cu moașa sau cu medicul lor înainte de a zbura.

Serviciul de sănătate spune că șansele de a intra în travaliu sunt, în mod natural, mai mari după 37 de săptămâni, sau în jurul a 32 de săptămâni dacă mama are gemeni, și că unele companii aeriene nu permit viitoarelor mame să zboare după aceste perioade.

"Unele companii aeriene nu te lasă să zbori spre finalul sarcinii. Verificați politica companiei aeriene în acest sens", precizează NHS pe site-ul său.

"După săptămâna 28 de sarcină, compania aeriană vă poate cere o scrisoare de la medicul dumneavoastră dumneavoastră care să confirme data nașterii și că nu prezentați risc de complicații", se mai regăsește pe NHS, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel