Un pensionar din Alba, care a agresat sexual o fetiță timp de 5 ani, dă vina pe copilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un pensionar din Alba, care a agresat sexual o fetiță timp de 5 ani, dă vina pe copilă / Foto: Pixabay
Un pensionar din Alba, care a agresat sexual o fetiță timp de 5 ani, dă vina pe copilă / Foto: Pixabay
Un pensionar din Alba ar fi agresat sexual o fetiță timp de aproape cinci ani. Bărbatul dă acum vina pe copilă.

Un pensionar din Alba este cercetat pentru că ar fi agresat sexual o fetiță, timp de aproape cinci ani. Calvarul copilei ar fi început atunci când aceasta avea numai șapte ani. Mai grav este faptul că bărbatul era vecinul fetiței și avea o relație bună cu bunicii acesteia, fapt care i-a permis să aibă o relație apropiată de minoră și familia acesteia. Nimeni nu ar fi bănuit nimic ani la rând. halucinant este faptul că în fața anchetatorilor, bătrânul a declarat că o consideră vinovată pe fetiță pentru tot ceea ce i-a făcut.

Cum și-a ascuns bărbatul faptele

La solicitarea reporterilor alba24.ro, magistrații Judecătoriei Aiud au făcut o serie de precizări legate de caz și ce s-ar fi întâmplat. Traian M., un pensionar divorțat din Alba, locuia în apropierea familiei fetiței. Potrivit magistraților, acesta avea o relație de prietenie cu bunicii minorei. Aceștia ar fi avut încredere în el și nu ar fi suspectat că micuța este în pericol din cauza lui.

Bărbatul îi oferea minorei dulciuri, mâncare, îi cumpăra haine, sau chiar o ducea în mici excursii. Însă, când fetița se afla în casa bătrânului, acesta ar fi agresat-o sexual.

Din actele de urmărire penală, există presupunerea că bărbatul ”o chema pe persoana vătămată la domiciliul său, sub pretextul oferirii de mâncare, după care se dezbrăca, se punea în pat, o dezbrăca și pe minoră și simula un raport sexual (...), se arată în documentul obținut la solicitarea reporterilor alba24.ro.

Totul s-au oprit  abia atunci când fetița și-a făcut curaj și i-a povestit totul mamei sale.

Explicație halucinantă: Ea a fost cea care a inițiat astfel de ”jocuri sexuale”

Avocatul din oficiu al pensionarului ar fi spus în fața judecătorului de drepturi și libertăți că, deși în urma cercetărilor rezultă că între bătrân și fetiță au avut loc acte de agresiune sexuală, ”situația nu este chiar așa cum a fost prezentată de organele de cercetare penală”, se arată în documentul citat.

Mai mult avocatul precizează că ”nu au existat raporturi sexuale, aceste relații fiind dezvoltate între cele două părți inițial pe baza unei relații de prietenie, părțile cunoscându-se reciproc, iar ulterior relația acestora a degenerat fără însă a exista vreo oponență din partea vreunei părți.”, mai este scris în document. Bătrânul ”consideră că minora este vinovată de relația dintre ei, întrucât ea ar fi cea care a inițiat astfel de ”jocuri sexuale”, se mai arată în documentul citat.

Suspectul a cerut să fie plasat în arest la domiciliu deoarece are de îngrijit animale și de lucrat terenul din jurul casei. Magistrații Judecătoriei Aiud au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, dar acesta a făcut apel, dosarul fiind mutat pe rolul instanței superioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel