Un nou medicament împotriva obezității a fost lansat în SUA
Data publicării:
Autor: Stroe Bogdan
WhatsApp
meg evans
meg evans

Administrația pentru alimente și medicamente din Statele Unite (FDA) a aprobat un nou medicament pentru persoanele supraponderale. Acesta a fost lansat recent și se poate obține numai pe bază de rețetă. 

Qsymia este al doilea medicament pentru dietă aprobat anul acesta în Statele Unite. Primul aprobat poartă numele Belviq și a fost scos pe piață la  27 iunie. Pacienții care s-au oferit drept cobai pentru a experimenta medicamentul au avut rezultate bune după ce au folosit Qsymia.

Meg Evans ( îmbrăcată în roșu - imagine ) a slăbit 22 de kilograme într-un an. Unii consumatori se tem că pierderea în greutate vine cu un preț. Există pacienți din studiul clinic care au suferit o afecțiune numită acidoză metabolică ce poate duce la hiperventilatie, oboseală și anorexie. Totodată aceștia au notificat că ritmul lor cardiac a crescut. Preocupările nu se opresc aici, acestea raportându-se totodată la riscuri în sarcină. Se pare că unul din ingredientele medicamentului este un anticolvulsant căruia i s-au atribuit diferite malformații congenitale , cum ar fi buza de iepure.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel