Un norvegian care a călătorit în toate țările de pe Pământ recomandă Transilvania și Bucureștiul: Te va uimi! Românii chiar știu să facă bere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
Norvegianul Gunnar Garfors a vizitat toate cele 198 de țări din lume până la vârsta de 37 de ani.

Când oamenii îl întreabă care țară a fost preferata sa, îi este greu să aleagă doar una. Dar există 12 țări pe care crede că toată lumea ar trebui să le viziteze la un moment dat în viață, potrivit Business Insider.

România

„Transilvania, cunoscută mai ales pentru castele, munți și, bineînțeles, Dracula, te va uimi. Să nu uităm de petrecerile din capitală, București. Românii chiar știu să facă o bere grozavă.“, a spus norvegianul.

Madagascar

„Preparatele gourmet din Antananarivo sunt de clasă mondială, până când vine vorba de nota de plată. Linia de coastă, lemurienii și baobabii te vor captiva.”, a precizat Gunnar.

Islanda

„Știți acea insulă mare din mijlocul Atlanticului? A fost bătută de vânturi și valuri de un milion de ani și încă mai este acolo! Aduceți-vă echipamentul de înot și așezați-vă în izvoare naturale fierbinți de 40 de grade, în timp ce părul vă va îngheța și va fi acoperit de zăpadă. Ireal.“, descrie Gunnar Garfors experiența islandeză.

Vietnam

„Definiția prieteniei poate fi găsită aici. Nu lăsați agitația, forfota și traficul să vă streseze. Așezați-vă, comandați o băutură, relaxați-vă și priviți. Și nu uitați să vedeți Delta Mekong și piețele sale plutitoare“, a spus norvegianul.

Kârgâzstan

„Natura uluitoare, piețe pline de culoare și oameni foarte prietenoși, cu excepția cazului în care ei cred că ești un pilot american care probabil va fugi cu una dintre fetele lor frumoase. Să ai cu tine o ceașcă pentru votcă de clasă mondială.”, a precizat Gunnar despre Kârgâzstan.

Kiribati

„Paradisul, așa cum a fost înainte. Nu există prea mult lux, dar fructele de mare fantastice și ospitalitatea pe care probabil o veți experimenta din partea localnicilor îl compensează de departe. Rareori sunt mai mult de două-trei avioane care sosesc aici pe săptămână.”, a precizat norvegianul.

Alte țări pe care le recomandă Gunnar Garfors sunt Noua Zeelandă, Nicaragua, Sierra Leone, Dominica, Norvegia și Uruguay.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel