Urmărește emisiunea live
Un mort şi doi răniţi într-un grav accident pe DN7. Al treilea accident cu victime în doar o lună
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Un om a murit şi alţi doi au fost răniţi într-un grav accident de circulaţie pe DN7, în judeţul Arad. Tot pe DN7 au mai avut loc alte două accidente grave în ultima lună. 

O persoană a decedat şi alte două au fost rănite grav, miercuri dimineaţa, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion, pe DN 7, în judeţul Arad, traficul rutier în zona localităţii Bârzava fiind posibil doar pe una dintre cele două benzi ale drumului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că accidentul a avut loc la ieşire din Bârzava spre Arad. În autoturism se aflau trei persoane, două fiind încarcerate pe locurile din faţă, iar o a treia persoană se afla pe bancheta din spate.

"Victima din spate a fost scoasă fără manevre de descarcerare. Şoferul a fost descarcerat, fiind preluat de SMURD Bârzava, iar pasagerul din dreapta a fost descarcerat şi se afla în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar ulterior a fost declarat decesul", a declarat Pleşca.

La locul accidentului a fost trimis elicopterul SMURD, o autospecială SMURD şi două ambulanţe de la Săvârşin şi Lipova.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, traficul rutier se desfăşoară doar pe o bandă din cele două ale DN 7, prin dirijare, până la finalizarea cercetărilor şi eliberarea părţii carosabile de vehiculele avariate, scrie Agerpres.

Alte două accidente grave pe DN7

Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite într-un accident produs pe 25 aprilie pe DN7, în localitatea Bujoreni, două autoturisme intrând în coliziune frontală, potrivit Inspectoratelor judeţene de Poliţie şi pentru Situaţii de Urgenţă din Vâlcea, transmite Agerpres.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că evenimentul rutier a avut loc în localitatea Gura Văii (localitatea Bujoreni) la km 186+800m şi sunt implicate două autoturisme, impactul dintre acestea fiind unul frontal. Traficul este blocat total", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea. 

VEZI Accident grav pe DN7, la Bujoreni. Patru adulți și un copil, răniți. Traficul este BLOCAT total

Pe 6 aprilie, un bărbat și-a pierdut viața după ce a ieșit cu mașina de pe carosabil și s-a răsturnat pe un câmp la ieșire din Sebeș, județul Alba. 

Garda de intervenție Sebeș a ajuns în cel mai scurt timp la fața locului. Acestea au constatat că victima, un bărbat de 36 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul. 

VEZI Accident mortal pe DN7. Un bărbat de 36 de ani s-a răsturnat cu mașina pe câmp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel