Un membru al clanului Cordunenilor a fost ucis, duminică noaptea, în Iași
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
politie2
politie2

Unul din membrii clanului Corduneanu a fost ucis, duminică noaptea, în cartierul Bucium, din Iaşi. În lumea interlopă circulă deja informaţii că agresorul ar fi fugit la scurt timp după comiterea crimei.

Tânărul a băut într-un bar alături de mai mulţi prieteni până în jurul orei 1.00, atunci când a fost îndrumat de un alt prieten să meargă în Bucium, acolo unde se aflau rudele soţiei sale.

După ce a ajuns acolo, a început scandalul. Din datele deţinute până în prezent, socrii erau foarte nemulţumiti de comportamentul ginerelui faţă de fiica lor şi de aici ar fi început scandalul care ar fi dus la uciderea unuia din membrii clanului Corduneanu.

Potrivit bzi.ro, se pare că este vorba despre unul dintre verii fraţilor Corduneanu. Duminică-noapte, în jurul orei 2.00, politiştii au fost anunţati despre tragicul eveniment şi au declanşat o anchetă. În lumea interlopă circulă deja informaţii că agresorul ar fi fugit la scurt timp după comiterea crimei.

Tânărul a fost ucis cu o sabie. Există și un martor-cheie, un taximetrist, care a dus victima pe Bucium. Polițiștii încearcă să afle cât mai multe detalii de la taximetrist pentru a putea descoperi ucigașul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel