Un jandarm din Năvodari a găsit pe stradă 1.500 de euro. Ce a făcut cu ei - FOTO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un jandarm din Năvodari a găsit pe stradă 1.500 de euro. Ce a făcut cu ei / Foto: Pixabay
Un jandarm din Năvodari a găsit pe stradă 1.500 de euro. Ce a făcut cu ei / Foto: Pixabay
Un jandarm din Năvodari a găsit pe stradă 1.500 de euro.

Un jandarm, aflat în timpul liber, a găsit pe o stradă din Năvodari, în interiorul unei agende, suma de 1.500 de euro. Bărbatul a luat banii și a început în căutarea celui care i-a pierdut pentru a-i înapoia. Potrivit Jandarmeriei Constanţa, plt. maj. Daniel Târsână, va fi propus acum pentru emblema de onoare a MAI.

Indiciul găsit de bărbat în interiorul agendei

"El este Daniel, colegul nostru care locuiește cu familia în Năvodari și în după-amiaza zilei de 06 iulie s-a dus la grădiniță să-l ia acasă pe Tudor, băiețelul lor de patru ani. În drumul spre casă, pe strada Ogorului, a observat o agendă, iar în interiorul acesteia erau 1500 de euro. A întrebat persoanele care se aflau în acel moment pe stradă dacă au pierdut ceva. Pentru că răspunsul trecătorilor a fost negativ, a mai rămas în zonă încă 30 de minute pentru a vedea dacă vine cineva să revendice suma de bani. Pentru că se grăbea, seara intra în serviciu, s-a deplasat la domiciliu și a căutat în agendă, indicii care să-l ducă către persoana care a pierdut suma de bani. A doua zi, a căutat cu atenție în agendă și a observat într-un colț, un număr de telefon.

A sunat și la capătul celălalt a răspuns o doamnă din Mediaș care i-a spus că are o cumnată în Năvodari și că aceasta i-a povestit în lacrimi că a pierdut o suma mare de bani, undeva în drumul spre casă. Subofițerul s-a prezentat, i-a dat acesteia numărul de telefon și în aproximativ 10 minute a fost sunat de doamna Ileana. S-a deplasat la domiciliul acesteia, a întrebat-o câteva date specificate în agendă și i-a înmânat suma de bani. Aceasta i-a mulțumit lui Daniel și a mărturisit, în lacrimi, că nu mai credea că o să mai recupereze banii necesari la renovarea casei. A mai adăugat că suma de bani crede că i-a căzut din geantă când a scos o sacoșă pentru a face cumpărături.Pentru acest lucru, plt. maj. Târsână Daniel va fi propunerea noastră pentru emblema de onoare a MAI.Felicitări Daniel!", se arată într-o postare pe Facebook a Jandarmeriei Mobile Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel