Urmărește emisiunea live
Un italian și-a scos ochii în timpul slujbei de Duminică
Data publicării:
Autor: Banica Oana
WhatsApp

Un bărbat italian de origine britanică și-a scos ochii cu propriile mâini, după care s-a prăbușit într-o baltă de sânge. Întâmplarea a avut loc în timpul slujbei de duminică din Viareggio,Italia.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, pe nume Aldo Bianchini s-a ridicat și și-a smuls ochii din orbite, calm, în fața oamenilor îngroziți. Mama sa a încercat să îl ajute în timp ce preotul a chemat salvarea. Chirurgii nu au reușit, însă, să îi salveze vederea.

”S-a ridicat și a început să se lovească cu capul de podea, era acoperit de sânge. Nu știam ce se întâmplă, nu a spus nimic.”, a declarat mama acestuia.

Aldo le-a spus doctorilor că a auzit voci care i-au spus să își scoată ochii. Acesta a fost internat la un spital de psihiatrie, dar medicii au spus că lui Aldo i-a mai fost dat un tratament, în trecut, dar acesta a refuzat să îl ia.

Preotul Lorenzo Tanganelli a declarat: ”Nu am mai văzut niciodată atât de mult sânge. În Biblie, Iisus spune : << Dacă ochiul tău drept te face să păcătuiești, scoate-l și aruncă-l. Este mai bine să pierzi o parte a corpului decât întregul tău corp să fie aruncat în Iad.>>”

Doctorul care l-a tratat pe Aldo a spus că bărbatul nu s-a plâns și nu a arătat niciun semn de durere fizică.

”În cei 26 de ani de muncă, nu am văzut niciodată așa ceva. Ar fi avut nevoie de puteri supraomenești pentru a-și scoate ochii cu propriile mâini.”, a adăugat medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel