Data actualizării:
Data publicării:

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit în localitatea Buftea. Flăcările s-au apropiat de calea ferată / Update: Focul a fost lichidat

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Pompierii intervin, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţie uscată în localitatea Buftea din judeţul Ilfov, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

UPDATE 4: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, sâmbătă, că circulaţia feroviară a fost reluată pe Magistrala 1000, la kilometrul 14, în localitatea Buciumeni, judeţul Ilfov, incendiul de vegetaţie fiind lichidat.

Sursa citată precizează că circulaţia rutieră pe DN 7 nu a fost afectată.

Incendiul de vegetaţie uscată din zona localităţii Buftea a afectat o suprafaţă totală de aproximativ 350.000 de metri pătraţi. Circulaţia trenurilor în zona localităţii s-a desfăşurat pe un singur fir. 

UPDATE 3: Pompierii acţionează în prezent pentru lichidarea ultimelor focare ale incendiului de vegetaţie uscată din zona localităţii Buftea, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Potrivit sursei citate, se redimensionează obiectivul, la faţa locului urmând să rămână 6 autospeciale de stingere.

În urma incendiului care a afectat o suprafaţă totală de aproximativ 350.000 de metri pătraţi nu au fost înregistrate victime.

În total, la faţa locului au acţionat 16 autospeciale de stingere şi două ambulanţe SMURD.

Circulaţia trenurilor în zona localităţii se desfăşoară pe un singur fir.

UPDATE 2: Circulaţia trenurilor din zona localităţii Buftea se desfăşoară pe un singur fir din cauza incendiului de vegetaţie uscată, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost localizat, suprafaţa totală afectată fiind de aproximativ 350.000 metri pătraţi. La incendiu intervin 16 autospeciale de stingere şi două ambulanţe SMURD.

Inspectoratul informează că nu există victime. 

UPDATE 1: Ulterior, sursa menţionată a anunţat că fost suplimentat dispozitivul, intervin în acest moment 16 autospeciale de stingere şi două ambulanţe SMURD Inspectoratul informează că nu există victime până în acest moment.

Știrea inițială

Ulterior, sursa menţionată a anunţat că fost suplimentat dispozitivul, intervin în acest moment 16 autospeciale de stingere şi două ambulanţe SMURD Inspectoratul informează că nu există victime până în acest moment.

Potrivit sursei citate, din cauza vântului, incendiul s-a apropiat de calea ferată, iar în acest moment se lucrează pentru localizare şi lichidare. Au fost alertate progresiv zece autospeciale de stingere, dintre acestea patru fiind cisterne, transmite ISU, potrivit Agerpres.

Inspectoratul informează că nu există victime până în acest moment. 

CITEȘTE ȘI: Incendiu lângă Capitală. Peste un hectar de vegetație uscată din Glina arde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel