Data actualizării:
Data publicării:

Un hoț a spart un apartament din Germania pentru a mânca o felie de cheesecake

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un hoţ a pătruns într-o locuinţă din nordul Germaniei în weekend în căutare nu de bani sau bijuterii, ci de o gustoasă felie de cheesecake, a indicat poliţia locală, transmite DPA.

Bărbatul a intrat prin efracţie într-un apartament din oraşul Rendsburg, situat în nordul Germaniei, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi s-a aşezat imediat la masa din bucătărie pentru a savura o felie de cheesecake şterpelită.

Locatarul a găsit un străin înfruptându-se din prăjitură la masa sa...



Locatarul, care se afla în sufragerie, a auzit sunete venind dinspre bucătărie şi când s-a dus să vadă despre ce este vorba, a găsit un străin înfruptându-se din prăjitură la masa sa.

Hoţul a fugit imediat pe o fereastră a apartamentului şi a dispărut pe acoperiş. Poliţia a răspuns la sesizarea de spargere, dar nu a reuşit să îl găsească pe vinovat. Nimic nu lipsea din apartament, cu excepţia prăjiturii parţial mâncate.

Citește și - Un hoț a adormit în magazinul în care intrase să fure

Un bărbat de 45 de ani a fost acuzat în anul 2021 că a intrat noaptea într-un magazin din localitatea Glăvăneşti, județul Bacău, de unde intenționa să fure mai multe bunuri, dar, după ce a băut, a adormit pe jos, fiind găsit dimineața de administratorul firmei.

Potrivit IPJ Bacău, polițiștii din Glăvăneşti au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, administrator la o societate comercială din localitate, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută în incinta magazinului, care a sustras mai multe bunuri. La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în magazin.

„Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia”, au transmis polițiștii. Aceștia au deschis în acest caz un dosar penal pentru furt calificat,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel