Un greu din PNL și-a anunțat DEMISIA, nemulțumit de listele pentru parlamentare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Un nou membru PNL a anunțat că demisionează.

Este vorba despre preşedintele organizaţiei municipale a PNL Brăila, consilierul municipal Adrian Tabarac. El a anunţat vineri că demisionează din funcţiile deţinute în partid, ca urmare a modului în care s-au întocmit la Brăila listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare, transmite Agerpres.

"Având în vedere faptul că, la şedinţa în care ar fi trebuit validate listele pentru Parlamentul României, ni s-a cerut aprobarea pentru ca cea mai mare parte a listelor să fie completată cu persoane după încheierea şedinţei, precum şi alte aspecte procedurale care nu au fost respectate, am luat decizia de a contesta validitatea şedinţei CDJ a PNL Brăila de ieri, 15.10.2020. Tot astăzi voi depune o plângere penală pentru fals şi uz de fals în ceea ce priveşte trimiterea listelor către Biroul Naţional în altă formă decât cea votată.

Acestea au fost completate ilegal cu persoane care, în conformitate cu calendarul pentru alegeri, nu s-au înscris în competiţia pentru un post de parlamentar. Sunt deja mai mulţi colegi, inclusiv primari, care au renunţat la funcţiile din partid în semn de protest faţă de modul 'pe persoană fizică' în care este condus partidul. Ţinând cont de toate aceste aspecte, îmi depun demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Brăila. Rămân membru de partid şi o persoană ataşată valorilor liberale. Am încredere că decizia finală cu privire la organizaţia PNL Brăila se va lua cu faţa către toţi cetăţenii din Brăila", a transmis Adrian Tabarac într-un comunicat de presă.

De asemenea, primarul comunei Gradiştea, Petre Andrei, şi primarul comunei Surdila Greci, Ionel Meiroşu, au anunţat public că demisionează din Biroul Judeţean interimar al PNL Brăila, tot pe fondul nemulţumirilor generate de întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel