Data publicării:

Un fost wrestler susținut de Donald Trump este suspect în cazul unei crime în Las Vegas

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Un fost wrestler profesionist pe care Donald Trump l-a susținut pentru a candida la Congresul statului Nevada este suspect într-o anchetă privind o crimă în Las Vegas.  

Daniel Rodimer, în vârstă de 45 de ani, s-a predat ofițerilor miercuri, după ce poliția a anunțat că a obținut un mandat de arestare pentru crimă.

Rodimer, care a candidat la alegerile din Nevada, este suspect în legătură cu moartea lui Chris Tapp, care a petrecut două decenii în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.

După ce a fost exonerat în 2019, Tapp a devenit un avocat pentru cei condamnați pe nedrept.

La 29 octombrie anul trecut, el a fost tratat de personalul medical pentru o rană la cap într-un hotel de pe Las Vegas Strip.

Bărbatul de 47 de ani din Idaho a fost dus la spital, unde a murit ulterior. Biroul medicului legist a declarat că moartea a fost o crimă.

Rodimer "se predă voluntar autorităților" și intenționează să "conteste viguros acuzațiile"

Poliția nu a oferit detalii suplimentare despre relația lui Tapp cu Rodimer.

Rodimer a fost al doilea candidat pentru un loc în cel de-al treilea district de Congres din Nevada în 2020, pierzând în fața actualului președinte Suzanne Lee cu aproximativ trei puncte procentuale.

Avocații săi au precizat într-o declarație că Rodimer "se predă voluntar autorităților" și intenționează să "conteste viguros acuzațiile".

Poliția a declarat că detectivii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă după ce au primit noi informații pe 22 noiembrie despre rănile suferite de Tapp.

"Pe parcursul anchetei privind moartea suspectă ... detectivii au aflat că Tapp a avut o altercație în interiorul unei camere din stațiune înainte de a fi localizat și transportat la spital", a declarat poliția, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel