Un elev de clasa a opta a murit la banchetul de absolvire
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (Kajetan Sumila)
Sursă foto: Unsplash (Kajetan Sumila)
Un elev de clasa a opta a murit, după ce s-a prăbușit pe r ingul de dans al banchetului.

Poliţiştii din Suceava au demarat o anchetă după ce un elev, absolvent de clasa a VIII-a, a decedat la banchetul de absolvire, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Potrivit acestora, băiatul, în vârstă de 14 ani, se afla în sala de evenimente a unui complex hotelier din municipiul Suceava, când i s-a făcut brusc rău, notează Agerpres.

Copilul a fost resuscitat atât la faţa locului, cât şi al Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, însă nu a putut fi salvat.

Nu există suspiciuni în privința decesului

"Fiind verificat de către tatăl său care este cadru didactic în cadrul şcolii şi care participa şi el, alături de fiul său, la eveniment, acesta a constatat faptul că băiatul era inert, aşa că a procedat la resuscitarea acestuia. În scurt timp, la faţa locului s-a prezentat un echipaj ambulanţier din cadrul SAJ Suceava care au procedat de îndată la resuscitarea minorului. Manevrele de resuscitare s-au efectuat pentru o perioadă de aproximativ o oră, după care minorul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava pentru continuarea manevrelor de resuscitare şi îngrijiri de specialitate", susţin reprezentanţii IPJ.

Cu toate că nu au suspiciuni cu privire la deces, poliţiştii fac în acest caz cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată necropsia.

Elevul ar fi suferit de mai multe afecţiuni medicale.

Un copil de 12 ani, găsit mort în cușca câinelui

Descoperire macabră în județul Maramureș. Cadavrul unui copil de 12 ani a fost găsit în cușca unui câine, transmite Realitatea Plus. Totul a ieșit la iveală după ce un vecin a mers la casa băiatului și i-a cerut tatălui acestuia să îi permită să îl vadă pe băiat pentru că nu mai știa nimic de el de mai bine de o lună. 

Tatăl a refuzat să îi arate copilul fără să îi dea vreo explicație clară, iar vecinul, îngrijorat că s-a întâmplat ceva cu acesta, a sunat la poliție. 

Oamenii legii din Sighetu Marmației au găsit trupul copilului de 12 ani băgat într-un sac menajer în cotețul câinelui din spatele curții.  Cadavrul a fost dus la morgă pentru necropsie, iar vecinii spun că tatăl lui ar fi făcut acest lucru pentru a încasa pensia de handicap. Oamenii legii au deschis o anchetă, iar cauza morții băiatului urmează a fi stabilită. Citește continuarea AICI.

Un copil a fost găsit mort într-un butoi

Un bărbat a fost acuzat de crimă după ce un copil a fost găsit mort într-un butoi din desișul australian, scrie BBC. Se crede că victima este o fetiță de nouă ani care a dispărut săptămâna trecută de pe o proprietate din Blue Mountains, lângă Sydney, a declarat poliția.

Dispariția ei a declanșat o căutare masivă care s-a încheiat marți, când polițiștii au descoperit cadavrul copilului lângă un râu dintr-o zonă învecinată. Poliția a transmis că un bărbat de 31 de ani a fost arestat într-un apartament din centrul orașului Sydney.

Acesta a fost prezentat instanței miercuri, dar nu a depus o pledoarie pentru o acuzația de crimă și nu a solicitat cauțiune. Următoarea audiere va avea loc în martie. Fata, care nu poate fi numită din motive legale, era în vacanță cu mama ei când a dispărut joia trecută. A fost dată dispărută a doua zi dimineață. Vezi mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel