Un echipaj United Airlines care a refuzat îmbarcarea din cauza unui mesaj diabolic, concediat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Întreg echipajul unui zbor United Airlines a depus, marți, o plângere împotriva companiei, contestând concedierea tuturor celor 13 membri care au refuzat să se îmbarce pe 14 iulie 2014 din cauza unui mesaj diabolic scris pe coada avionului. 

13 membri ai unui echipaj United Airlines au fost concediați, la mijlocul lunii iulie 2014, după ce au refuzat să se urce într-un zbor spre Hong Kong de pe Aeroportul Internațional din San Fracisco, care a dus, în prima fază la întârzierea decolării, zborul fiind anulat în final.

Totul din cauza unui mesaj scris pe coada avionului Boeing 747-400, pe rezervorul de ulei: "Bye-Bye", însoțit de două chipuri desenate, unul care zâmbea normal, celălalt, cu un "zâmbet diabolic", potrivit presei americane, scrie stirileprotv.ro.

Însoțitorii de zbor, toți cu o experiență de 18 ani sau mai mult, au refuzat să se îmbarce, temându-se că siguranța pasagerilor și a echipajului sunt în pericol, mai ales că, potrivit declarațiilor lor, în urmă cu o săptămână fusese o alertă cu bombă.

În pofida faptului că pilotul, mecanicii și cei care se ocupa de securitatea aeroportului i-au asigurat că zborul e sigur, aceștia au refuzat să se îmbarce spre Hong Kong.

Acum, angajații companiei cer să fie reangajați, să li se plătească salariile din urmă și daune, susținând că United Airlines a refuzat debarcarea celor 300 de de pasageri și efectuarea unei inspecții.

De partea cealaltă, purtătorul de cuvânt al companiei afirmă că o echipă a investigat aeronava și nu a găsit "nicio amenințare credibilă la securitate", precizând că United Airlines își va menține poziția cu fermitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel