Un deputat anunță că își vinde mașina cu 500 de euro pentru a-și plăti factura la curent 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor
Sursă foto: Facebook Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor
Un deputat anunță că își vinde mașina pentru a putea să-și plătească factura la curent. 

Este vorba despre deputatul Daniel Gheorghe Rusu. Acesta a făcut publică și factura pe care a primit-o de la furnizorul de energie electrică, de 2459 lei. Aceeași sumă o dorește și de la cel care ar dori să-i cumpere mașina din 2002. 

"Vând Peugeout 206 cabriolet din anul 2002 , benzinar, ....preț ,,ne negociabil" 2460 lei ( pentru a-mi achita factura la electrica)! Nu este o glumă!" anunță deputatul Daniel Gheorghe Rusu. 

Factura este însă una emisă pentru o perioadă de patru luni, pentru totalul de energie consumată între lunile mai și septembrie. 

Daniel Gheorghe Rusu a fost ales parlamentar după ce a participat la alegeri pe listele partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Deputatul a fost chiar președintele AUR Alba Iulia, numai că "dragostea" nu a durat prea mult, astfel că acesta a decis să părăsească partidul politic, încă de anul trecut. 

De ce își vinde Daniel Gheorghe Rusu mașina? 

Totuși, este cel puțin de neînțeles gestul deputatului și asta pentru că indemnizația primită de un parlamentar în fiecare lună, pe lângă alte sume forfetare, este de cel puțin 10 000 lei (2000 euro), venit care depășește cu mult un salariu mediu din România.

Mai mult decât atât, chiar și cei care îl urmăresc pe Facebook par să fie deranjați de gestul care pare mai degrabă să dorească să atragă atenția, astfel ca a devenit ținta glumelor unora dintre aceștia:

"Luna viitoare vindeți casa?" întreabă o femeie. 

"Cu salariul lui de parlamentar nu poate plati 2500 lei? Ciudat!" spune altul. 

"No. gândiți-vă la un om de rand cu un un salariu minim pe economie de 1500 de lei pe luna! Cum se poate așa ceva? Parlamentarii României vor să-și distrugă țara singuri! Ei nu se gândesc că azi au funcție și mâine se poate termina ! Și va fi vai de iei!" spune altul. 

1. -imagine fara descriere- (325263426243d_77313900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel