Data actualizării:
Data publicării:

Un cuplu face o descoperire macabră după ce a găsit un mesaj într-o sticlă pe plajă

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Pexels.com
Pexels.com
Cuplul din Australia avea să-și pună multe întrebări, după ce au reușit să descifreze mesajul din sticlă.

În zilele noastre, ideea de a lăsa un mesaj într-o sticlă la mare este adesea considerată demodată, având în vedere existența mai multor forme de comunicare considerate superioare, mai precise și, în general, mai accesibile.

Cu toate acestea, nu este surprinzător că atunci când dai peste o sticlă pe țărm, o curiozitate naturală mai serioasă poate apărea, determinându-te să o deschizi și să descoperi ce se ascunde în interior.

Aceasta este experiența unui cuplu aflat pe o plajă din Queenslandul de Nord, Australia. După ce au găsit o sticlă pe mal, Rick și Crystal, un cuplu călător cu mulți urmăritori pe TikTok, au decis să încerce să recupereze mesajul din interior, vărsând o cantitate semnificativă de nisip.

Când a devenit evident că nu vor putea extrage ușor mesajul din sticlă, cei doi au decis să citească primele cuvinte care puteau fi observate prin sticlă.

În acest proces, Rick și Crystal au descoperit că sticla conținea cenușa unui bărbat decedat numit Geoffry, notează Unilad.

Părea că Geoffry își dorea ca cenușa sa să călătorească pe mări în anii care au urmat după decesul său, cum preciza nota: "Dacă este găsită, vă rog să aruncați sticla în fluxul care se îndreaptă spre mare, astfel încât să îmi continue călătoria."

Cu regret, cenușa sa a ajuns amestecată printre nisipul unei plaje australiene, un aspect pe care mulți comentatori de pe TikTok l-au găsit amuzant și șocant.

Un comentariu sugera: "Te-ai gândi că ar fi lipit bine capacul." Acesta evidenția ușurința cu care cenușa lui Geoffry a fost dispersată în nisip, fără prea multe bătăi de cap.

Un alt comentator propunea o soluție pragmatică: "Puneți un pic de nisip înapoi. Și aruncați-o înapoi. Nimeni nu va afla." Cei care au postat videoclipul au confirmat, adăugând: "Cam asta am făcut. Am încercat să punem înapoi totul. Ne-am simțit rău, frate."

Așa cum s-a menționat anterior, actul de a lăsa un mesaj într-o sticlă este acum mai puțin comun decât în trecut, deși a devenit popular datorită operelor literare ale lui Edgar Allan Poe și Charles Dickens. Cu toate acestea, se pare că gestul nu a dispărut odată cu acești autori din secolul al XIX-lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel