Un cuplu de vloggeri americani, impresionați peste măsură de un oraș din România / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
„Am avut acest loc pe listă de la începutul călătoriei noastre, iar după 18 țări suntem în sfârșit aici”, au spus cei doi tineri.

Hannah și Trey sunt din Statele Unite ale Americii și, după ce s-au căsătorit în anul 2021, au decis ca în 2022 să viziteze cât mai multe țări din Europa.

În urmă cu câteva zile au ajuns în România, iar după o oprire în București, au pornit spre Brașov pentru a afla dacă este cel mai frumos oraș din țara noastră, așa cum au auzit. Cei doi au filmat întreaga aventură și au postat videoclipul pe canalul lor de călătorie de pe YouTube.

„Am avut acest loc pe listă de la începutul călătoriei noastre, de la sfârșitul anului trecut, iar după 18 țări și șapte luni suntem în sfârșit aici”, spune Trey la începutul vlogului.

Cei doi au pornit din Piața Sfatului și au dorit să urce până la semnul „BRAȘOV” amplasat pe munte, fiind încântați că, spre deosebire de cel din Hollywood, pe acesta îl pot vizita.

„Îmi aduce atât de mult aminte de casă, cu atâția copaci. E primul loc similar dacă stau să mă gândesc. Ne simțim chiar bine”, mai spune Trey.

”Un lucru pe care l-am observat de 2-3 zile de când suntem aici este că sunt foarte multe furtuni sporadice”, adaugă Hannah.

O oră mai târziu, transpirați și obosiți, cei doi ajung în vârf, iar apoi decid că nu se încumetă să coboare tot pe jos, așa că iau telecabina. După ce iau masa, vizitează Biserica Neagră, iar apoi Biserica Sfântul Nicolae.

Mai apoi ies la cină, unde încearcă mâncare tradițională românească. Hannah mănâncă ciorbă cu fasole în pâine, iar Trey comandă mici, iar pentru desert aleg kurtos.

„Cina a fost delicioasă. Mă bucur că am gustat mâncare tradițională românească. Probabil vom repeta experiența și în Cluj”, mai spune Trey, conform bizbrașov.

De asemenea, la sfârșitul videoclipului, Trey spune că se va întoarce cu siguranță în Brașov.

Țara noastră, promovată în rândul a 6 milioane de tineri, din 38 de țări. Min. Cadariu: România, o destinație ofertantă și accesibilă

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) colaborează împreună cu Asociația Europeană pentru Mobilitate (AEM) și Asociația pentru Sprijinirea Tinerilor, Studenților și Profesorilor (APSTSP) pentru creșterea notorietății României ca destinație turistică în rândul tinerilor care dețin o legitimație European Youth Card și/sau International Studenty Identity Card.

„Tinerii din întreaga lume sunt invitați să descopere România, o destinație ofertantă și accesibilă! Pe lângă experiențele antrenante oferite de orașele și stațiunile locale sau naționale, în vacanțele de tip city-break sau turism festivalier, un rol important în procesul de cunoaștere îl joacă și schimbul cultural. Călătorind, elevii și studeții pot lega prietenii, iar aceste relații reprezintă fundamentul în înțelegerea frumuseții diferențelor și asemănărilor dintre modalitățile de gândire și trai ale unor societăți diferite. În acest fel, pe lângă entuziasmul de a porni în aventură într-un loc nou, necunoscut, tinerii se pot dezvolta tot mai mult, prin îmbogățirea cunoștințelor, și, cu ajutorul rețelelor sociale, îi pot încuraja pe apropiații lor să le urmeze exemplul”, a declarat ministrul antreprenoriatului și turismului, Constantin-Daniel Cadariu (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel