Un cimitir Porsche a fost descoperit în deșertul californian
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un cimitir Porsche a fost descoperit în deșertul din California.

Un cimitir Porsche a fost descoperit în California. Descoperirea fotografului Steve Rhodes, realizată în zona deşertică din nord-vestul oraşului Los Angeles, face vâlvă, scrie Mediafax. Rhodos, după cum a explicat într-o postare publicată pe Facebook, străbătea o zonă deşertică din nord-vestul oraşului Los Angeles, în căutarea unor locaţii pentru serialul TV „Westworld”, produs de HBO, când a dat peste o bucată de pământ pe care erau parcate mai multe Porsche 928.

Mașinile, deteriorate de soare și trecerea timpului

Maşinile erau deteriorate de soare, de vânt şi de trecerea vremii. Intrigat, Rhodes l-a întrebat pe proprietarul terenului cui aparţin automobilele, iar bărbatul i-a explicat că un prieten i le-a încredinţat cu ani în urmă şi nu s-a mai întors niciodată să le recupereze. Iar astăzi nu are intenţia de a le vinde, indiferent de ofertele primite.

Ştirea a stârnit interes faţă de modelul 928, care, deşi nu s-a bucurat niciodată de acelaşi succes ca alte modele Porsche, a câştigat recent o nouă strălucire datorită vânzării modelului condus de actorul Tom Cruise în „Risky Business” cu aproape două milioane de dolari. Rhodos a avertizat eventualii hoţi că în zonă se poate intra doar printr-o poartă, zona fiind monitorizată de camere video.

Porsche 928 a fost o maşină produsă între anii 1977 şi 1995.

Anchetă la Porsche în iunie

Autoritatea auto germană KBA a început o anchetă împotriva Porsche, suspectând că producătorul auto a oferit date incorecte despre consumul de combustibil pentru autovehiculele pe benzină, anunță Reuters, scrie Mediafax. 

Porsche a declarat că a notificat în mod voluntar autoritatea, ca „măsură de precauție”, în urmă cu un an, cu privire la problemele de conformitate ale vehiculelor.

"Procedura actuală a reușit deja să nu găsească abateri de conformitate la cea mai mare parte a vehiculelor", a declarat un purtător de cuvânt Porsche într-o declarație prin e-mail.

Numărul vehiculelor afectate este „mult mai mic” decât 1% din flota Porsche, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că nu a fost luată nicio decizie și că procedura se află într-un stadiu incipient.

KBA nu a fost disponibil pentru comentarii, mai notează Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel