Data actualizării:
Data publicării:

Un elev de liceu a fost lovit cu pumnii de profesor. Tânărul a ajuns la spital

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un elev din cadrul Colegiului Elie Radu, din Prahova, a ajuns la spital în urma unor lovituri aplicate de profesor. Totul ar fi degenerat de la o glumă pe care elevii de la clasă o făceau în timpul orelor.  

O situație controversată a avut loc în județul Prahova, acolo unde un adolescent a fost internat la spital în urma unei bătăi pe care a primit-o de la un profesor. Reacția extremă a cadrului de învățământ s-ar fi petrecut în urma unei glume din partea elevului în cauză, ca răspuns sau „corecție” la adresa atitudinii acestuia.

Tatăl victimei a vorbit despre incident, spunând că majoritatea loviturilor au avut loc în zona cefei, în spatele capului - una dintre zonele cele mai vulnerabile ale corpului.

Elevul este în clasa a 10-a, iar în prezent este internat la spitalul Județean de Urgență Ploiești, cadrele medicale urmând procedurile pentru mai multe investigații care vor ajuta autoritățile să stabilească pagubele produse de profesor.

Evenimentul a avut în jurul prânzului, când cea mai apropiată secție de poliție a fost sesizată cu privire la incident. Elevul, de 16 ani, a făcut o glumă împreună cu un coleg, moment după care reacția profesorului a fost stârnită. Profesorul are 68 de ani, iar în urma loviturilor, elevul a anunțat stări de amețeală și de rău, chiar dacă nu au fost prezente semne vizibile de lovituri. O anchetă este în desfășurare.

Observatorul Prahovean a reușit să obțină o confirmare de la autorități, potrivit cărora:

„La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești, au fost sesizați despre faptul că un elev al unei unități de învățământ din municipiu, ar fi fost agresat fizic de către un profesor.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat minorul în cauză, în vârsta de 16 ani, elev în clasa a X-a, din verificări, reieșind faptul că într-o oră de curs, acesta ar fi făcut o glumă cu un alt coleg, moment în care, ar fi fost lovit în zona spatelui și a capului de către profesorul de la clasă, de 68 de ani.

În urma incidentului, minorul a acuzat stări de rău, fără însă a prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtarea abuzivă”, au precizat reprezentanții Poliției Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel