”Un cartel se destructurează cu ranga”. Victor Ciutacu: Ticălosul de Drulă ar trebui să nu mai existe în politică încă vreo trei vieți de acum
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Facebook Victor Ciutacu
foto Facebook Victor Ciutacu
Jurnalistul Victor Ciutacu reacționează vehement după ce ministrul Drulă, în războiul pe care-l poartă cu sindicatele din Metrorex, a distrus magazinele de la metrou și a lăsat angajații pe drumuri, susținând că ”un cartel se destructurează cu ranga”. 

”Pentru afirmația "un cartel se destructurează cu ranga", ticălosul ăsta de Drulă, produs al mișcărilor de stradă cu justiția în gură și cu lanternuțe aprinse, ar trebui să nu mai existe în politică încă vreo trei vieți de acum, nu să fie ovaționat de niște primitivi cu ifose de evoluați. Dar, la noi pe șanț, e exact ce trebuie. Așa că-i prevăd o luminoasă carieră politică. Dar sunt tare curios cum ar reacționa viteazul ăsta de insectar dacă i s-ar întâmpla că dea nas în nas, în viața reală, cu vreunul cu ranga-n mână.” consideră jurnalistul România TV, Victor Ciutacu. 

Vezi și: Cătălin Drulă le-a mulţumit primarilor şi directorului Metrorex pentru desfiinţarea spaţiilor comerciale de la metrou. "Un cartel se destructurează cu ranga"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel