Un câine poliţist a descoperit droguri în valoare de 8 milioane de dolari
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 18 Martie, 09:26
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Un câine polițist a făcut una dintre cele mai mari capturi de droguri. El a descoperit marijuana în valoare de 8 milioane de dolari.

Poliţia din statul american Indiana a confiscat o jumătate de tonă de marijuana în valoare de 8 milioane de dolari datorită unui câine polițist. Patrupedul a simțit mirosul drogurilor în timpul unei opriri în trafic, relatează Agerpres. Întâmplarea a avut loc marţi după-amiază în momentul în care un ofiţer de poliţie a percheziţionat o camionetă după ce a oprit-o pentru o încălcare a regulilor de circulaţie în afara Lowell, în nord-vestul statului Indiana.

"În timpul percheziţiei, ofiţerii au descoperit 38 de cutii mari şi 6 saci de gunoi negri.", a declarat poliţia din Indiana.

"Cutiile erau înfăşurate în folie de plastic neagră. În interiorul cutiilor s-au descoperit 1.264 de pungi sigilate individual, fiecare cântărind circa 680 de grame, care conţineau un produs dintr-o plantă verde. În urma testării conţinutului s-a descoperit că era vorba despre marijuana.", a mai spus poliţia.

Şoferul, Christopher Colburn, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat la faţa locului.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro