Un câine găsește călătorii care și-au uitat obiecte în avioane - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un câine din rasa beagle numit sugestiv Sherlok caută și localizează pasagerii uituci înainte ca aceștia să părăsească incinta aeroportului din Amsterdam și le restituie obiectele lăsate din neglijență în avionul cu care au sosit în orașul olandez, scrie cotidianul spaniol "ABC".

Patrupedul face parte din noua echipă de angajați care se ocupă de problema obiectelor pierdute pe uriașul aeroport Schiphol din Amsterdam. Sherlok adulmecă obiectul uitat și locul ocupat de călător, iar apoi, cu ajutorul mirosului, reușește să ajungă la respectiva persoană, pe care o surprinde în mod foarte plăcut.

”De multe ori — spune purtătorul de cuvânt al companiei aeriene KLM—personalul de la departamentul Lost & Found reușește să înapoieze pasagerilor anumite obiecte personale chiar înainte ca aceștia să-și fi dat seama că le-au pierdut”.

Simpaticul și eficientul beagle poate fi văzut deseori în acțiune purtând diverse mici obiecte — căști audio, jucării, telefoane — într-un buzunar al vestei cu care este echipat în orele de lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel