Data actualizării:
Data publicării:

Un câine a rămas blocat pe acoperiş, în mijlocul apelor, după inundaţiile din Grecia. Imaginea care a topit inimile internauţilor

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
captură video
captură video
Un câine rămas blocat pe acoperişul unei case, în mijlocul apelor aduse de ciclonul Daniel, aşteaptă liniştit să fie salvat. Încă nu se ştie, până la acest moment, dacă animalul a fost recuperat.

În Metamórfosi, un câine stă pe un acoperiş, înconjurat de apă. Din filmare pare speriat şi dezorientat. Rar trec bărci de salvare prin zonă. E practic singur, al nimănui. Doar câţiva localnici blocaţi în zonă îi mai împărtăşesc spaima. S-au urcat şi ei pe acoperiş ca să fie cât mai departe de puhoaie. Încă mai speră că se va găsi cineva care să vină să-l coboare de acolo. Până în momentul de faţă nu se ştie sigur dacă animalul a fost luat de pe acoperiş şi adus în siguranţă la sol, potrivit Daily Mail.

                         

Fiecare minut e preţios. fiecare oră îi lasă mai întâi fără provizii şi apoi fără speranţă. De vină pentru tot haosul este ciclonul Daniel, care a adus în câteva zile ploi cât pentru tot anul în Grecia, Turcia şi Bulgaria. Inundaţii devastatoare au fost, azi-noapte, şi la Istanbul. Maşinile au fost efectiv măturate de puhoaiele de pe străzi, iar 1.700 de clădiri, inundate. Doi oameni şi-au pierdut viaţa aici, după ce au fost luaţi de viiturile care au lovit mai multe cartiere. Alte trei persoane au murit la graniţa cu Bulgaria, într-o staţiune plină de turişti, iar trei oameni sunt dispăruţi. Şi Bulgaria îşi numără victimele de pe urma furtunii: trei confirmate până acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel