Urmărește emisiunea live
Un câine a fost salvat în largul coastelor Thailandeze, dintr-o zonă unde rechinii fac legea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Un câine descoperit la circa 220 kilometri în largul coastelor Thailandei a fost salvat de o echipă de muncitori de pe o platformă petrolieră după ce animalul epuizat a fost observat înotând în apropierea structurii, relatează BBC.

Câinele de culoare maro a înotat către muncitori când aceştia l-au strigat şi astfel a putut fi scos din apă. Nu se cunoaşte cum a reuşit câinele să ajungă atât de departe în larg, însă se bănuieşte că el ar fi căzut în apă dintr-un trauler.

(w670)

Muncitorii de pe platforma petrolieră care au salvat câinele vineri după-amiază i-au pus numele Boonrod, un cuvânt thailandez care s-ar putea traduce prin cel salvat sau supravieţuitor. În momentul în care a fost salvat, Boonrod era epuizat, însetat şi înfometat.

El a fost îngrijit de muncitorii de pe platformă care au apelat ulterior la ajutorul unui petrolier ce se îndrepta spre ţărm. Câinele a fost ridicat cu o macara la bordul petrolierului care a trecut duminică prin apropierea platformei. Patrupedul a fost transportat la o clinică veterinară din sudul Thailandei.

Vezi și: Și-a riscat viața pentru a salva un câine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel