Data actualizării:
Data publicării:

Un bărbat și fetița sa de trei ani au suferit atacuri de cord într-un parc de distracții. Adultul nu a mai putut fi salvat

Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Un bărbat și fetița sa de trei ani au suferit atacuri de cord într-un parc de distracții. FOTO: Freepik @phanuwatnandee
Un bărbat și fetița sa de trei ani au suferit atacuri de cord într-un parc de distracții. FOTO: Freepik @phanuwatnandee
Două persoane, tată și fiică, au fost luate pe sus de vânt în timp ce se aflau într-o structură gonflabilă în parcul de distracții. Au suferit atacuri de cord, însă adultul nu a mai putut fi salvat.

Un bărbat și o fetiță de trei ani au avut nevoie de spitalizare după ce au suferit atacuri de cord în urma unui incident petrecut într-un parc tematic acvatic, anunță dpa, citat de Agerpres.

Cele două persoane se aflau pe o structură gonflabilă de mari dimensiuni care a fost luată de vânt și spulberată de vânt, au indicat duminică pompierii locali.

Salvatorii i-au resuscitat pe cei doi, ambii fiind transportați ulterior cu elicopterul la spitale din Marsilia. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Incidentul a avut loc într-un parc acvatic din Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, la est de Marsilia.

Parcul îşi promovează numeroasele sale atracţii gonflabile, inclusiv tobogane.

Potrivit portalului de știri francez France Info, structura gonflabilă cu o lungime de 20 de metri a fost luată de vânt pe o distanță de aproximativ 50 de metri.

Primarul a anunțat decesul bărbatului

Primarul din Saint-Maximin-la-Sainte-Baume a anunțat decesul bărbatului în urma rănilor suferite.

”Duminică după-amiază, când am aflat că a avut loc un accident în parcul Wonderland din Saint-Maximin, m-am deplasat imediat la fața locului. Am putut să măsor imediat gravitatea situației unui tată și a fetiței sale.

Cu câteva momente înainte se jucau, când structura gonflabilă în care se aflau a fost ridicată apoi luată de o rafală de vânt și proiectată violent la aproximativ cincizeci de metri mai departe.

Pompierii și alți salvatori au ajuns foarte repede la fața locului, dar situația era deja critică atunci când cele două victime au fost transportate pe calea aerului la spitalele din Marsilia”, explică primarul Alain Decanis pe contul de Facebook, potrivit Day FREuro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel