Un bărbat și-a uitat soția în pustietate în timp ce mergeau în vizită la socri. A realizat după 160 de kilometri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un soț din Thailanda și-a abandonat accidental soția pe marginea drumului și a continuat să conducă încă 160 de kilometri, crezând că aceasta doarme pe bancheta din spate.

Boontom Chaimoon, în vârstă de 55 de ani, și Amnuay Chaimoon, în vârstă de 49 de ani, au pornit în ziua de Crăciun pentru spre orașul ei natal, la socri, în provincia Maha Sarakham.

La un moment dat, bărbatul a oprit pentru a merge la toaletă și, după ce s-a întors, s-a urcat în mașină și a continuat drumul. Ceea ce nu a știut bărbatul a fost că și soția coborâse din mașină, iar când s-a întors nu a mai găsit mașina. Aceasta nu avea bani sau telefon, așa că a decis să meargă pe jos în speranța că va găsi ajutor.

În cele din urmă, după ce a mers timp de 20 de kilometri până în centrul orașului Kabin Buri, a găsit o secție de poliție în jurul orei 5 dimineața. Ea a rugat poliția să o ajute să-și găsească soțul, dar nu știa numărul lui pe de rost și nu au reușit să ia contactul cu el.

Când bărbatul și-a dat seama că soția sa nu se mai află în mașină, acesta se afla la 160 de kilometri distanță de soția sa și a trebuit să se întoarcă pentru a o lua. Cuplul este căsătorit de 27 de ani și are un fiu în vârstă de 26 de ani, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel