Un bărbat și-a propus să parcurgă 1.600 km într-un fel de roată pentru hamsteri, pe mare. „Urmați-vă visurile!”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Un bărbat a încercat să strângă fonduri printr-o aventură incredibilă.

Un bărbat care voia să alerge pe apă din Florida până în New York a eșuat pe plajele din apropierea locației de start, într-o construcție ca o roată pentru hamsteri. Potrivit BBC, bărbatul se numește Reza Baluchi și a spus că voia să parcurgă 1.600 kilometri spre Nord pentru a strânge bani pentru caritate.

În mod haios, bărbatul a parcurs doar 50 de kilometri la Sud față de punctul de plecare, orașul St. Augustine. Baluchi a avut parte de „complicații care l-au readus la mal”, dar s-a aflat în siguranță și nu are vreo parte a corpului vătămată, a spus șeriful din Flager County. După ce a fost descoperit, Garda de Coastă americană a venit să-l ajute pentru „a se asigura că ambarcațiunea și ocupantul respectă legea Gărzii pentru propria siguranță de acum înainte”.

Nu este la prima abatere, spun autoritățile

Bărbatul aventurier a încercat să facă alte călătorii în construcția sa pe care o numește „bula” lui. În 2014, acesta a mai fost recuperat în apropierea orașului din care plecase, iar în 2016 situația s-a repetat în apropierea Palm Beach, Florida. „O să le arăt oamenilor că poți face orice îți propui. Nu ascultați pe nimeni! Urmați-vă visurile”, a mai declarat aventurierul.

Ultima victimă a prăbușirii blocului din Miami a fost găsită, aducând bilanțul morților la 98 de persoane

Familia ultimei victime negăsite după colapsul blocului de apartamente din Florida a transmis că rămășițele femeii au fost identificate. Conform BBC, această ultimă descoperire încheie așteptarea de câteva săptămâni pentru familia lui Estelle Hedaya, în vârstă de 54 de ani.

Fratele femeii decedate sub dărâmături, Ikey, a spus presei americane că veștile au fost date de poliția din New York, luni. Descoperirea trupului neînsuflețit al victimei a adus și bilanțul final al morților după prăbușire: 98 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel