Un bărbat s-a trezit cu ursul în jacuzzi. Animalul venise să se răcorească (VIDEO)
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Un urs a găsit o metodă ingenioasă să scape de caniculă. A venit să se bălăcească în jacuzzi-ul din curtea unor localnici.

Temperaturile caniculare nu ne dau bătăi de cap doar nouă, oamenilor, ci deopotrivă şi animalelor. Dacă cele din desişul pădurilor se mai pot adăposti de razele soarelui şi mai pot face o baie într-un iaz pentru a scăpa de căldură, animalele de la poalele munţilor ori din apropierea oraşelor sunt nevoite să mai apeleze, din când în când, şi la... piscinele proprietarilor din zonă.

Este şi cazul unui urs brun care a intrat în jacuzzi-ul unui bărbat şi a fost surprins cum se bălăcea, fără nicio teamă, în miezul zilei.

Recent, Departamentul de Poliție din Burbank, California, a postat un videoclip în care a arătat cum un urs a ales să se protejeze de caniculă. În imaginile postate pe autorități pe Facebook, animalul este văzut cum intra în curtea unui bărbat și se bălăcește în jacuzzi-ul acestuia. „M-am trezit cu el aici”, a declarat proprietarul deranjat de prezența ursului, care a alertat imediat poliția.

                                                                       

Agenții s-au prezentat la fața locului, acolo unde au văzut ursul în jacuzzi. Momentul de relaxare al ursului a fost însă de scurtă durată, pentru că, imediat după ce a văzut că este privit, a sărit peste gardul casei și s-a întors în pădure. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel