Un bărbat s-a sinucis după ce și-a omorât soția și cei 3 copii pentru că a falsificat un certificat de vaccinare. Ce a scris în biletul de adio
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat s-a sinucis după ce și-a omorât soția și cei 3 copii pentru că a falsificat un certificat de vaccinare. Ce a scris în biletul de adio / Foto: Pixabay
Un bărbat s-a sinucis după ce și-a omorât soția și cei 3 copii pentru că a falsificat un certificat de vaccinare. Ce a scris în biletul de adio / Foto: Pixabay
Un bărbat și-a ucis soția și copiii după ce a falsificat un certificat de vaccinare.  Vezi în articol explicația dată în biletul de adio.

Un german care şi-a ucis soţia şi cei trei copii mici, după care s-a sinucis, a lăsat un bilet de adio în care a scris că falsificase un certificat de vaccinare împotriva COVID-19 şi se temea că minorii îi vor fi luaţi de autorităţi după ce falsul a fost descoperit, au explicat marţi procurorii din landul Brandenburg, transmit Reuters şi dpa.

Poliţia a descoperit sâmbătă cadavrele a doi adulţi, ambii în vârstă de 40 de ani, şi a trei copii, de 4, 8 şi 10 ani, într-o locuinţă familială din Koenigs Wusterhausen, la sud de Berlin. Toate victimele prezentau răni prin împuşcare. În casă a fost găsită o armă de foc. Potrivit unei informaţii, niciunul dintre adulţi nu deţinea permis de portarmă.

Ce a scris bărbatul în biletul de adio



În biletul de adio descoperit de poliţişti, tatăl scria că falsificase certificatul de vaccinare pentru soţia sa. Angajatorul acesteia descoperise însă falsul, iar cei doi părinţi s-au temut că vor fi arestaţi şi că îşi vor pierde copiii, a explicat procurorul Gernot Bantleon.

Poliţia a descins la locuinţă după ce a fost alertată de martori care văzuseră trupurile fără suflare în casă.

În Germania angajaților li se cere un certificat verde



Tragedia a avut loc într-o perioadă în care Germania înăspreşte restricţiile pentru a încerca să stăvilească un al patrulea val al epidemiei de COVID-19. Începând de luna trecută, angajaţilor li se cere să prezinte un certificat verde prin care să dovedească faptul că s-au vaccinat, au trecut prin boală sau au fost testaţi negativ recent la coronavirus.

Autorităţile au convenit săptămâna trecută să le interzică nevaccinaţilor accesul în aproape toate magazinele, cu excepţia celor alimentare şi a farmaciilor, şi iau în discuţie introducerea vaccinării obligatorii pentru unele categorii profesionale.

Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis mama bolnavă de COVID pentru a o scăpa de suferință, apoi s-a spânzurat

Un bărbat din satul Speriețeni, din comuna dâmbovițeană Gura Șuții, și-a ucis mama, bolnavă de COVID, iar apoi s-a spânzurat. Potrivit anchetatorilor, acesta a lăsat și un bilet în care și-a gestul extrem.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a vrut să îi curme într-un mod brutal suferința mamei sale, infectată cu Covid, așa că a pus mâna pe topor. După ce și-a ucis mama, în vârstă de 69 de ani, bărbatul s-a spânzurat. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel